• Ακολουθήστε μας
Πολυπολιτισμική Αθήνα
Ξενάγηση στα Οθωμανικά κτίρια της Αθήνας
Πλατεία Μοναστηρακίου, Αθήνα

Πολυπολιτισμική Αθήνα

Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

Μια μητρόπολη αποτελεί πάντα πολιτισμικό σταυροδρόμι, έτσι και η Αθήνα διατηρεί τα δικά της μνημεία που αξίζει ν' ανακαλύψουμε.

Πέρα από πολιτικές και εθνικιστικές σκοπιμότητες σήμερα θα μιλήσουμε για μια μοναδική ευκαιρία δωρεάν ξενάγησης σε Οθωμανικά κτίρια. Συγκεκριμένα στο  τζαμί της Πλατείας Μοναστηρακίου και το Λουτρό των Αέρηδων, που είναι το μόνο από τα τρία χαμάμ που σώζεται μέχρι σήμερα.

Ξεναγός είναι η κυρία Άρτεμις Σκουμπουρδή, ενώ η δράση είναι μια πρωτοβουλία του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού & Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων σε συνεργασία με το Σωματείο Διπλωματούχων Ξεναγών.

Δηλώστε έγκαιρα τη συμμετοχή σας γιατί η δωρεάν ξενάγηση είναι για 80 μόνο άτομα. Μια υπέροχη ευκαιρία για βόλτα γι' αυτό το Σαββατοκύριακο που οι εκλογική διαδικασία περιορίζει αισθητά τις διαθέσιμες επιλογές ψυχαγωγίας.

Ξενάγηση στα Οθωμανικά κτίρια της Αθήνας

Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015, ώρα: 10.30π.μ.

Σημείο συγκέντρωσης: Είσοδος σταθμού ΗΣΑΠ Πλατείας Μοναστηρακίου
Δηλώσεις συμμετοχής (απαραίτητη): Τηλ. 210 3313038 (κα. Ε. Βαλκανά - Πινακοθήκη Δήμου Αθηναίων, Δευτέρα -Παρασκευή από 10.00- 13.00)
Το εισιτήριο εισόδου στα μουσεία και τους αρχαιολογικούς χώρους επιβαρύνει τους συμμετέχοντες στην ξενάγηση .

Αφορά επίσης: 
Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.