• Ακολουθήστε μας
Ρομποτική, αγάπη μου
Εργαστήρια STEAM
The Mall, Athens
The Mall, Athens

Ρομποτική, αγάπη μου

Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2016

Για εμάς που είμαστε γονείς ο όρος “STEM” από τις λέξεις Science, Technology, Engineering and Mathematics έχει αρχίσει να γίνεται γνώριμος. Μια σειρά από παιχνίδια και εκπαιδευτικά προγράμματα σχεδιασμένα για την άμεση και διαδραστική κατανόηση των μαθηματικών και των φυσικών επιστημών, ακόμα και του ίδιου του σύμπαντος, αποτελούν την τελευταία ανερχόμενη τάση στην πόλη. Συνδυάζοντας παράλληλα την τεχνολογία με την επιστήμη των μηχανικών.

Τώρα αν μέσα σε όλα αυτά προσθέσουμε και το Art καταλήγουμε στο το STEAM. Τα παιδιά καλούνται να φτιάξουν βήμα-βήμα κατασκευές, κτίρια και ρομπότ που κινούνται μέσα στο χώρο ακολουθώντας συγκεκριμένες εντολές.

Οι νεαροί φίλοι του STEAM δίνουν ραντεβού στο κατάστημα Public The Mall Athens κάθε Παρασκευή, στα εργαστήρια ρομποτικής με εισηγητή τον Βασίλη Χρυσανθακόπουλο και την ομάδα ειδικών της blast.

Εργαστήρια STEAM

Για παιδιά από 8 έως 16 ετών
Κάθε δεύτερη Παρασκευή στις 18.30 μμ μέχρι τις 02 Δεκεμβρίου κατάστημα Public @ The Mall Athens.
Διάρκεια 2 ώρες.
Για τις ημέρες πραγματοποίησης των εργαστηρίων στο κατάστημα Public The Mall Athens προσφέρεται 30% έκπτωση στα STEAM παιχνίδια της VEX.
Απαιτείται κράτηση μέσα από το http://blog.public.gr

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.