• Ακολουθήστε μας
Στην Ελευσίνα μια φορά
Αρχαιολογικός Χώρος Ελευσίνας
Ελευσίνα

Στην Ελευσίνα μια φορά

Παρασκευή 15 Απριλίου 2016

Σήμερα σας προτείνουμε μία καταπληκτική βόλτα για το Σαββατοκύριακο. Η Ελευσίνα είναι όμορφη, με μία φανταστική παραλιακή περαντζάδα, την οποία δεν γνωρίζουν οι περισσότεροι Αθηναίοι. Έτσι ενώ είναι μόνο μισή ώρα διαδρομή με το αυτοκίνητο, ειδικά μέσω της Αττικής οδού, εσύ νιώθεις ότι έφυγες κάπου μακριά, σε μία επαρχιακή πόλη με χαρακτήρα. Τα μαγαζιά για καφέ και φαγητό, τόσο στον κεντρικό πεζόδρομο όσο και στην παραλία έχουν ιδιαίτερο χαρακτήρα και τα περισσότερα καλές τιμές.

Εδώ βέβαια υπάρχει ο πολύ σημαντικός αρχαιολογικός χώρος της Ελευσίνας και το μουσείο, το οποίο αξίζει να επισκεφθείτε. Το ιερό της Ελευσίνας υπήρξε ένα από τα σπουδαιότερα λατρευτικά κέντρα του αρχαίου κόσμου και ακόμα και σήμερα αποπνέει ατμόσφαιρα μυστηριακή.
Αφιερώστε μία ολόκληρη μέρα στην Ελευσίνα και θα δείτε ότι θα το ευχαριστηθείτε πολύ!

Αρχαιολογικός Χώρος Ελευσίνας

Εισιτήριο: 3€, μειωμένο: 2€
* Περιλαμβάνει και το Ιερό της Αφροδίτης Σκαραμαγκά
Ανοιχτό από Τρίτη έως και Κυριακή: 08:00-15:00
Δευτέρα: κλειστά

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.