• Ακολουθήστε μας
Στυλ Χίτσκοκ
Ο Άρντεν πρέπει να πεθάνει
Κεφαλληνίας & Κυκλάδων 11, Κυψέλη
Θέατρο Οδού Κυκλάδων

Στυλ Χίτσκοκ

Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015

Ο πρώην δήμαρχος του Φέβερσαμ, Τόμας Άρντεν, δολοφονείται.  Είναι μία στυγερή δολοφονία που χαρακτηρίζεται από βία. Ύποπτοι η γυναίκα του και ο εραστής της.  Πρόκειται για  ένα αστυνομικό θρίλερ που εξελίσσεται στην Ελισαβετιανή εποχή, που θυμίζει την ένταση και την πλοκή των έργων του Χίτσκοκ. Πρόκειται για μία θεατρική παράσταση της οποίας ο συγγραφέας είναι άγνωστος, όπου κυριαρχούν ο έρωτας, το πάθος, η θρησκεία και το κοινωνικό περιβάλλον.
Αυτό που είναι γνωστό είναι ότι σκηνοθέτης είναι ο Χάρης Φραγκούλης. Ο Χάρης Φραγκούλης αν και μόνο 28 χρονών, θεωρείται ο πιο ταλαντούχος ηθοποιός της γενιάς του, ενώ έχει βραβευτεί για την ερμηνεία του στους "Αισθηματίες" του Νίκου Τριανταφυλλίδη.  Είναι η πρώτη σκηνοθετική απόπειρα του στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών.

Ο Άρντεν πρέπει να πεθάνει

Θέατρο Οδού Κυκλάδων
Κεφαλληνίας & Κυκλάδων 11, Κυψέλη
Τηλ.: 210 8217877
Έως τις 12 Ιουνίου, στις 9 το βράδυ
Διάρκεια: περίπου 2ώρες
Τιμές εισιτηρίων: 20 ευρώ, φοιτητικό - μειωμένο: 15 ευρώ, ανέργων - ΑΜΕΑ: 5 ευρώ.
Πώληση εισιτηρίων: Πανεπιστημίου 39 - εντός στοάς Πεσμαζόγλου, στο greekfestival.gr, τηλεφωνικά στο 210 3272000.
Στο εκδοτήριο του θεάτρου δύο ώρες πριν την έναρξη.

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.