• Ακολουθήστε μας
Συνοικιακό κι ωραίο
Ποστάλι
Μ. Γερουλάνου 98, Αργυρούπολη
Γερουλάνου 98, Αργυρούπολη

Συνοικιακό κι ωραίο

Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2017

Φτάσαμε στην Αργυρούπολη Κυριακή μεσημέρι, είχαμε κάνει κράτηση γιατί οι πληροφορίες μας έλεγαν πως μαζεύει κόσμο. Αντικρίσαμε μια συνοικιακή ταβέρνα φρεσκοφτιαγμένη και καλοφτιαγμένη, με άνετα τραπέζια, αίσθηση καθαριότητας σε όλα τα επίπεδα και φιλική εξυπηρέτηση.

Αυτό είναι το Ποστάλι και εδώ θα έρθετε για να φάτε ψαρικά και λοιπά θαλασσινά. Με το καλωσόρισες καταφθάνει ένας δίσκος με ορεκτικά, δοκιμάστε οπωσδήποτε παστουρμά μπακαλιάρου, όσο κι αν αυτό σας φαίνεται παράδοξο. Το τηγάνι τόσο στα ψάρια όσο και στα άλλα ορεκτικά όπως κολοκυθάκια μελιτζάνες κλπ, είναι κορυφαίο. Ξεχωρίζω ακόμα και την υπέροχη φιλεταρισμένη ψητή σαρδέλα. Συνολικά τα πιάτα που επιλέξαμε ήταν ένα προς ένα τόσο σε γεύση όσο και σε εμφάνιση, ταυτόχρονα οι μερίδες είναι αρκετά χορταστικές.

Συνολικά πληρώσαμε μαζί με σαλάτα και 2 καραφάκια ούζο, συν αναψυκτικά 85€. Για μια παρέα 6 ατόμων που έφαγε και ήπιε καλά νομίζω πως το Ποστάλι αποτελεί επιλογή που αξίζει να υπάρχει στις δικές μας προτάσεις και στις δικές σας επιλογές!

Ποστάλι

Μ. Γερουλάνου 98, Αργυρούπολη τηλ.: 2109601494

Tags: 
Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.