• Ακολουθήστε μας
Τέλος εποχής με ...αισιοδοξία
Μαρίζα Ρίζου - Μπελ Επόκ
Κεραμεικού 58 & Μαραθώνος, Αθήνα
PassPort Κεραμεικός

Τέλος εποχής με ...αισιοδοξία

Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015

Η Πολιτιστική "Άνοιξη του Πειραιά", όπως παλαιότερα είχα χαρακτηρίσει το Passport, έσβησε ουσιαστικά άδοξα όπως τόσες άλλες στην πορεία των χρόνων. Ο χώρος που κατάφερε να ξαναβάλει στο χάρτη της ποιοτικής διασκέδασης το Πρώτο Λιμάνι της χώρας είναι πια παρελθόν αφήνοντας πίσω του ως μόνη παρηγοριά το PassPort Art, στην οδό Ανδρούτσου.

Το νέο Passport γίνεται πλέον δημότης Αθήνας με νέα έδρα τον ιστορικό χώρο του σινέ Κεραμικός. Οι εργασίες ανακαίνισης μόλις τελείωσαν, έστω και με μικρή καθυστέρηση, κι έτσι αυτό το Σάββατο 21 Νοεμβρίου ανοίγει για πρώτη φορά σε τούτο το νέο ξεκίνημα.

Με αισιόδοξο πνεύμα αντίστοιχο της εποχής που χαρακτήρισε, η Μαρίζα Ρίζου μας καλεί σε μια δική της μουσική εκδοχή Belle Époque.

Καμία ρετρό διάθεση και καμία νοσταλγία για το παρελθόν. Μόνο σχέδια και δρόμοι για μια νέα Μπελ Επόκ, αυτήν του 2015, σημειώνουν καλλιτέχνες και διοργανωτές!

Για να δούμε...

Μαρίζα Ρίζου - Μπελ Επόκ

Σάββατο 28/11, Παρασκευή 4 & Σάββατο 5/12)
PassPort Κεραμεικός
Κεραμεικού 58 & Μαραθώνος, Αθήνα, τηλ.: 2104130153
Τιμές εισιτηρίων: 12€ (με μπύρα ή κρασί, στο bar) | 20€ (με ποτό, σε τραπέζι)
Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:30

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.