• Ακολουθήστε μας
Ταξίδια ψυχής
Journey to the Heart
Νορμανού 5, Αθήνα
metamatic:taf

Ταξίδια ψυχής

Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016

Αν για λίγο κατοικούσαμε μέσα στο σώμα μας, και αν προσπαθούσαμε να ξαναβρούμε τις ρίζες μας, πως θα ήταν οι ζωές μας; Όταν δραπετεύουμε από τις παρορμήσεις και τις αισθήσεις του σώματος ψάχνουμε να προφυλαχτούμε στο καταφύγιο του νου κι έτσι καταλήγουμε να ζούμε μουδιασμένοι, γεμάτοι φοβίες και στερήσεις. Η ζωή όμως είναι μέσα στο σώμα.

Τρεις καλές συνεργάτιδες και συνοδοιπόροι ένωσαν την αγάπη τους για τη δουλειά με το σώμα και συνδύασαν τη σωματική ψυχοθεραπεία με κινητικό διαλογισμό και τη φωνή με ζωντανή μουσική, έτσι δημιούργησαν το «Journey to the Heart», ένα ταξίδι ανακάλυψης για 15 συμμετέχοντες με προορισμό τις ρίζες μας, το σώμα και την καρδιά.

Η έκθεση περιλαμβάνει φωτογραφίες και video της διαδρομής που διένυσαν οι συμμετέχοντες στη διάρκεια του workshop ενώ την ημέρα των εγκαινίων θα συνοδευτεί στις 21.00, από live performance της Κατερίνας Πολέμη με μουσικές και ήχους που ακούστηκαν κατά τη διάρκεια του workshop!

Journey to the Heart

Εγκαίνια Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016 στις 20.30 
Διάρκεια έκθεσης: 20-23.10.2016
metamatic:taf
Νορμανού 5, Tηλ.: 2103238757
Είσοδος ελεύθερη

Αφορά επίσης: 
Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.