• Ακολουθήστε μας
Ταξίδι στο μετά-μέλλον
#PostFuture Journey
Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών Ελευθέριος Βενιζέλος
Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών Ελευθέριος Βενιζέλος

Ταξίδι στο μετά-μέλλον

Δευτέρα 3 Ιουλίου 2017

Οι πιθανότητες να βρεθείτε στο αεροδρόμιο "Ελ. Βενιζέλος" του καλοκαιρινούς μήνες αυξάνουν κατά πολύ, γι αυτό σας προτείνουμε έναν ευχάριστο τρόπο να συνδυάσετε μια τέτοια επίσκεψη με μια διαφορετική πρόταση που θα κάνει τον χρόνο της αναμονής ν' αποκτήσει μια δημιουργική διάσταση.

Η έκθεση πολυμέσων με τίτλο #PostFuture Journey, προσκαλεί επισκέπτες και επιβάτες σε ένα ταξίδι στο «μετά-μέλλον», εκεί όπου το ψηφιακό συγκλίνει με το φυσικό και το αναλογικό. Πρόκειται για μια συνεργασία του Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών και του Athens Digital Arts Festival.

Η έκθεση #PostFuture Journey περιλαμβάνει installations και προβολές video art και animation, καλλιτεχνών από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Παρουσιάζει 41 έργα video art και animation, 25 εκ των οποίων θα προβληθούν για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Η έκθεση πραγματοποιείται στον εκθεσιακό χώρο “Art & Culture” στο επίπεδο των αφίξεων, ανοικτή στο κοινό όλο το 24ωρο

#PostFuture Journey

Μέχρι τις 23 Ιουλίου του 2017
Ανοικτή στο κοινό όλο το 24ωρο
Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών Ελευθέριος Βενιζέλος, Σπάτα, τηλ.: 2103531000,

Αφορά επίσης: 
Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.