• Ακολουθήστε μας
Το μακριά, κοντά
Απόδραση για μπανάκι στην Κορινθία

Το μακριά, κοντά

Πέμπτη 14 Ιουλίου 2016

Βρισκόμαστε κυριολεκτικά στο μέσο του καλοκαιριού και πολλοί, αν όχι οι περισσότεροι, αναζητούμε τη δροσιά της θάλασσας σε κάθε ευκαιρία.

Αν λοιπόν ανήκετε στην κατηγορία όσων αρνούμαστε, από θέση, να κολυμπάμε εντός των αστικών υδάτων αλλά δεν θέλουμε να μας τρώνε και οι δρόμοι, αξίζει να  κατηφορίσετε στην Κορινθία στο δρόμο προς Επίδαυρο. 12 περίπου χιλιόμετρα μετά τα Λουτρά Ωραίας Ελένης στρίβετε δεξιά για Αμόνι, μέχρι ένα σημείο υπάρχουν 2 επιλογές με χαλίκι και υπέροχα νερά, το Φραγκολίμανο και το Καλογερολίμανο.

Τη στιγμή της επιλογής θα πρέπει να γνωρίζεις πως, το Φραγκολίμανο έχει σχετικά περιορισμένη σε πλάτος παραλία, τα δεντρά όμως θα σου δώσουν σκιά που καμία ομπρέλα δεν προσφέρει ενώ μια απόλυτα Ελληνικής επινόησης καντίνα είναι στη διάθεσή σου για να φας και να πιεις καλύτερα από ταβέρνα σε ένα σημείο έκπληξη. Στον αντίποδα το Καλογερολίμανο είναι μια αρκετά πιο άνετη και παρθένα περίπτωση παραλίας που όμως προϋποθέτει οργάνωση. Πάρτε μαζί νερά, καφέδες και σνακ όμως φροντίστε να μην αφήσετε τίποτα πίσω σας και μας κράζουν οι πιστοί θαμώνες που μαρτυράμε τις καλές καβάτζες!

Απόδραση για μπανάκι στην Κορινθία

Φραγκολίμανο
Γεωγραφικό Μήκος:
23.1101258944
Γεωγραφικό Πλάτος :
37.8387421532
Καλογερολίμανο
Γεωγραφικό Μήκος:
23.08369
Γεωγραφικό Πλάτος
37.49331

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.