• Ακολουθήστε μας
Το ξύπνημα των σκλάβων
Η Γέννηση Ενός Έθνους

Το ξύπνημα των σκλάβων

Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017

Η πιο αμφιλεγόμενη ταινία της χρονιάς που πέρασε, δεν ήρθε ουτε αυτή την εβδομάδα στις Ελληνικές αίθουσες... Η Γέννηση Ενός Έθνους μπορεί να έχει τον ίδιο τίτλο με το κλασσικό έργο του Γκρίφιθ, όμως ουδεμία άλλη σχέση. Μόνο ειρωνικά άλλωστε θα μπορούσε να ερμηνευθεί αυτή η ομοιότητα με το έντονα ρατσιστικό φιλμ του 1915.

Με φόντο τον προπολεμικό Νότο, η ταινία ακολουθεί τον Nat Turner, έναν μορφωμένο σκλάβο και ιεροκήρυκα, του οποίου ο  ιδιοκτήτης του, Samuel Turner, δέχεται μια προσφορά: να χρησιμοποιήσει το κήρυγμα Nat για να υποτάξει τους απείθαρχους σκλάβους.

Καθώς ο ίδιος γίνεται μάρτυρας πλήθος αγριοτήτων απέναντί του αλλά και στους συναδέλφους του σκλάβους - ο Nat ενορχηστρώνει μια εξέγερση ελπίζοντας να οδηγήσει το λαό στην ελευθερία...

Εσείς αναζητήστε και απολαύστε την γιατί αξίζει!

Η Γέννηση Ενός Έθνους

Birth of a Nation 2016
Σκηνοθεσία: Νέιτ Πάρκερ
Πρωταγωνιστούν: Άρμι Χάμερ, Τζάκι Έρλ Χέιλι, Γκάμπριελ Γιούνιον, Μαρκ Μπουν Τζούνιορ, Πηνελόπη Αν Μίλερ, Νέιτ Πάρκερ
Είδος: Δράμα
Δείτε εδώ το trailer

Αφορά επίσης: 
Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.