• Ακολουθήστε μας
Το πιο λαχταριστό μουσείο
Εργοστάσιο Σοκολάτας
Λεωφ. Κηφισίας 39, Μαρούσι
Εκθεσιακό Κέντρο Helexpo

Το πιο λαχταριστό μουσείο

Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015

Ξετρέλανε κόσμο στη Θεσσαλονίκη και επιτέλους έφτασε η ώρα να το επισ..γευτούμε κι εμείς στην Αθήνα. Το απόλυτο θεματικό πάρκο της χρονιάς ονομάζεται "Εργοστάσιο Σοκολάτας" και θα μείνει στην πόλη μας από τις 7 Νοεμβρίου 2015 έως τις 21 Φεβρουαρίου 2016.

Μια ξεχωριστή βιωματική, μέσα από γνώσεις και γεύσεις, εμπειρία καθώς βλέποντας, δημιουργώντας και αγγίζοντας  ανακαλύπτουμε τον μαγικό κόσμο της σοκολάτας.

Μαθαίνουμε τα πάντα για το κακαόδεντρο και τις απίθανες ιστορίες των Αζτέκων. Βιώνουμε μια μικρή προσομοίωση ζούγκλας με ρεαλιστικές συνθήκες ζέστης και υγρασίας. Ένα απίθανο διαδραστικό εργαστήρι που περιλαμβάνει όλα τα στάδια παραγωγής της σοκολάτας και τον ποιοτικό έλεγχο, στο χημείο του Εργοστάσιου περιμένει τα παιδιά .

Αυτά και πολλά ακόμα σε μια καλοστημένη σύμπραξη, σε συνεργασία με επιχειρήσεις του κλάδου, ικανή να διασκεδάσει μικρούς και μεγάλους.

Και δεν είναι ανάγκη να περιμένετε τα Χριστούγεννα που θα γίνεται ο κακός χαμός, γι αυτό άλλωστε σπεύσαμε να σας ενημερώσουμε εγκαίρως.

Προγραμματίστε!

Εργοστάσιο Σοκολάτας

7 Νοεμβρίου 2015 - 21 Φεβρουαρίου 2016
Εκθεσιακό Κέντρο Helexpo
Λεωφ. Κηφισίας 39, Μαρούσι
Ωράρια λειτουργίας
Καθημερινά: 9:00 – 19:00
Σάββατο: 11:00 – 21:00 &
Κυριακή: 11:00 – 19:00
Τιμές Εισιτηρίων
Γενική είσοδος: 7,00 €/άτομο
Φοιτητές /Πολύτεκνοι /ΑΜΕΑ : 5,00€/άτομο
Οικογενειακό εισιτήριο (3 & 4 άτομα): 20,00€
Σχολεία και Γκρουπ άνω των 20 ατόμων: 5,00€/άτομο.

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.