• Ακολουθήστε μας
Το σίνεμα της τελειότητας
Νυκτόβια Πλάσματα

Το σίνεμα της τελειότητας

Τρίτη 13 Ιουνίου 2017

Μπορεί να το χάσαμε στο σινεμά όμως έφτασε η ώρα να το απολαύσουμε στο σπίτι. Αν με το "A Single Man" λάτρεψες τον πολυτάλαντο και τελειομανή κύριο Τομ Φορντ ή αν θέλεις να μάθεις γιατί αξίζει να τον γνωρίσεις διάβασε τις παρακάτω γραμμές.

Τα "Νυκτόβια Πλάσματα" δεν είναι τίποτα λιγότερο από μια βαθιά βουτιά στις τύψεις ενός έρωτα που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ. Η Σούζαν είναι μια ευκατάστατη, αλλά παγιδευμένη σε ένα δυστυχισμένο γάμο επιμελήτρια εκθέσεων ζωγραφικής, η οποία λαμβάνει το αδημοσίευτο μυθιστόρημα του πρώην άντρα της που έχει να δει χρόνια. Διαβάζοντάς το, αρχίζει να παρασύρεται σε έναν απειλητικό και ταυτόχρονα γοητευτικό εφιάλτη.

Και αυτή η ταινία του Τομ Φορντ είναι απόλυτα προσωπική. Με το "A Single Man" μίλησε στην κρίση μέσης ηλικίας μέσα από ένα βουβό δράμα που συγκλονίζει. Στο "Νυκτόβια Πλάσματα", χρησιμοποιώντας ως καμβά την ομώνυμη νουβέλα, διακόπτει την αφήγηση παρεμβάλλοντας μια πλοκή που εκτυλίσσεται σε μυθιστόρημα με βίαιες εικόνες και αλληγορικά νοήματα να ξεπηδούν για αυτό που υπήρχε κάποτε και διακόπηκε απότομα...

Νυκτόβια Πλάσματα

Nocturnal Animals
Aμερικάνικη δραματική ταινία 2016
Διάρκεια: 116'
Σκηνοθεσία Τομ Φορντ
Με τους: Έιμι Άνταμς, Τζέικ Τζίλενχαλ, Μάικλ Σάνον, Άαρον Τέιλορ - Τζόνσον

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.