• Ακολουθήστε μας
Το burger μιας άλλης εποχής
AMERICAN HOUSE TOAST
2ας Μεραρχίας 29, Πειραιάς

Το burger μιας άλλης εποχής

Τρίτη 22 Ιουλίου 2014

Σήμερα θα σας μιλήσω για ένα χαμπουργκεράδικο των εφηβικών μου χρόνων (μερικές δεκαετίες πίσω δηλαδή) που πρόσφατα επισκέφτηκα ως μπαμπάς συνοδεύοντας τα παιδιά μου.
Το American House στο Πασαλιμάνι αποτελεί ιστορικό μαγαζί που άντεξε στο χρόνο και δικαίως αγαπήθηκε από το κοινό της ευρύτερης περιοχής του Πειραιά. Το φαγητό του δεν διεκδικεί διακρίσεις υψηλής γαστρονομίας όμως είναι σταθερά νόστιμο και οι μερίδες τεράστιες. Το μενού κλασικό με σειρά παραλλαγών πάνω στο burger, club sandwich, μακαρόνια και ιδιαίτερες ομελέτες που προσωπικά ξεχωρίζω.
Το σέρβις φιλικό, ενώ οι παραγγελίες έρχονται στο τραπέζι χωρίς να περιμένεις άσκοπα στο ταμείο. Στα υπέρ και η προνομιακή γωνιακή τζαμαρία, με όλο το Πασαλιμάνι στο πιάτο, ιδανική για όλες τις εποχές.
Τα παιδιά ενθουσιάστηκαν κι εμείς οι γονείς χαρήκαμε γιατί καταφέραμε για μια ακόμα φορά να τα γλυτώσουμε από την πλαστικούρα των επώνυμων αλυσίδων fast-food με συνολικό κόστος 5€ παραπάνω, χαλάλι τους...
 

AMERICAN HOUSE TOAST

2ας Μεραρχίας 29, Πειραιάς
Τηλ: 2104296276
Από τις 11 το πρωί ως τις 2 το ξημέρωμα
 

Αφορά επίσης: 
Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.