• Ακολουθήστε μας
Το roof garden που κλέβει την παράσταση
The Zillers
Μητροπόλεως 54, Αθήνα

Το roof garden που κλέβει την παράσταση

Δευτέρα 4 Ιουλίου 2016

Το πόσο σας αρέσει να αγναντεύετε την Αθήνα από ψηλά το γνωρίζουμε. Δυστυχώς οι ταράτσες στην πόλη με θέα προς την Ακρόπολη γίνονται γνωστές σε μας και τους τουρίστες και είναι μάλλον δύσκολο να βρεις θέση.

Οπότε σας προτείνουμε μία ολοκαίνουργη ταράτσα, που η θέα της θα σας κόψει την ανάσα.
Σε ένα εντυπωσιακό κτήριο του 1895, στην πλατεία Μητροπόλεως, το ξενοδοχείο «The Zillers» ανακαινίστηκε και αποτελεί πλέον ένα από τα ωραιότερα κτήρια της πόλης μας, τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά. Ο Ερνέστος Τσίλλερ κατασκεύασε με την γνωστή αισθητική του αυτό το πανέμορφο οίκημα αλλά αυτό που πραγματικά κλέβει την παράσταση είναι το roof garden!

Εμείς πήγαμε για καφέ αλλά θα ξαναπάμε σίγουρα και για το φαγητό που προσφέρει και για κοκτέιλ. Έχουμε ακούσει τα καλύτερα.
Μόνο να τονίσουμε ότι παρόλο που είναι ανοιχτός ο χώρος το κάπνισμα δεν επιτρέπεται, γεγονός που ενόχλησε κάποιους φίλους στην παρέα.

The Zillers

Μητροπόλεως 54, Αθήνα
Τηλ. 210 3222277
Ανοιχτά όλη την ημέρα
Καφές έως τις 8.00 το απόγευμα
Καφές περίπου 4€

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.