• Ακολουθήστε μας
Τρείς μεγάλες προσωπικότητες επί σκηνής!
Όταν έκλαψε ο Νίτσε
Τουρναβίτου 7, Αθήνα
Θέατρο Θησείον

Τρείς μεγάλες προσωπικότητες επί σκηνής!

Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012

Ότι καλό κυκλοφορεί στην πόλη πλέον δεν αποτελεί μυστικό, αφού η εποχή του διαδικτύου παρέχει επικοινωνιακή αμεσότητα. Όμως τίποτα μα τίποτα στον κόσμο δεν θα μπορέσει να υποκαταστήσει την αλάνθαστη δυναμική του μηνύματος στόμα με στόμα. Έτσι λοιπόν από προσωπική εμπειρία σας προτείνουμε ανεπιφύλακτα την παράσταση “Όταν έκλαψε ο Νίτσε” που ανεβαίνει για δεύτερη χρονιά στο θέατρο Θησείον. Το έργο πραγματεύεται τη φανταστική συνάντηση που εμπνεύστηκε ο συγγραφέας Ίρ. Γιάλομ , μεταξύ Νίτσε, Μπρόιερ και του νεαρού Φρόιντ. Γεγονός που θα μπορούσε να έχει συντελεστεί στην πραγματικότητα μιας και 20 χρόνια μετά τη συγγραφή του μυθιστορήματος δύο εκπληκτικές επιστολές που ανακαλύφθηκαν πρόσφατα έρχονται να επιβεβαιώσουν σε ένα βαθμό τη μυθοπλασία!
Εκπληκτικές οι ερμηνείες των Ακύλλα Καραζήση, Νίκου Χατζόπουλου και Χάρη Φραγκούλη, με τους δύο πρώτους να υπογράφουν και τη σκηνοθεσία.
Αν πάλι δεν σας λέμε κάτι νέο γιατί πολύ απλά έχετε δει την παράσταση, μοιράστε αυτή την πρόταση σε φίλους που πιστεύετε πως θα το εκτιμήσουν!

Όταν έκλαψε ο Νίτσε

Θησείον – Ένα θέατρο για τις τέχνες
Τουρναβίτου 7 Θησείο
Tηλ. 2103255444
ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ:
12 Οκτωβρίου – 18 Νοεμβρίου 2012
Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο 21.00, Κυριακή 20.30
ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Κανονικό: 18 ευρώ
Φοιτητικό, νεανικό έως 23 ετών: 14 ευρώ

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.