• Ακολουθήστε μας
Φάρμακο κατά της κατάθλιψης
Άνδρες έτοιμοι για όλα
Λεωφ. Αλεξάνδρας 106, Αμπελόκηποι
Θέατρο Λαμπέτη

Φάρμακο κατά της κατάθλιψης

Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2016

Πέρασαν ήδη 4 χρόνια από τότε που ανέβηκε για πρώτη φορά στο θέατρο η παράσταση «Άνδρες έτοιμοι για όλα», αλλά εξακολουθεί να είναι επίκαιρο και απολαυστικό όπως όταν πρωτοανέβηκε.

Η ιστορία θα μπορούσε να είναι πραγματική και δείχνει την ευρηματικότητα του ανθρώπινου μυαλού όταν πιέζεται.  Σε μια επαρχιακή πόλη πέντε φίλοι δοκιμάζονται από πολλά και πολλαπλά οικονομικά προβλήματα.  Μέσα στην απελπισία τους αποφασίζουν να βγάλουν χρήματα χορεύοντας γυμνοί.  Αυτή τους η επιλογή αναστατώνει την ζωή τους, τις γυναίκες τους αλλά και την μικρή τους πόλη.

Εμείς στο Red Umbrella είδαμε ξανά την παράσταση με το καινούργιο καστ και ήταν όλοι απολαυστικοί.
Φέτος η παρέα των ανδρών αποτελείται από τους Κώστα Αποστολάκη, Κώστα  Ευριπιώτη, Τόνυ Δημητρίου, Μάνο Παπαγιάννη και Πάρη Σκαρτσολιά.  Ενώ στους γυναικείους ρόλους είναι η Μαρία Φιλίππου, η Μαίρη Σταυρακέλλη, η Μαρία Κορινθίου, η Νικολέττα Καρρά, και η Πηνελόπη Πλάκα.
Η διασκευή και η προσαρμογή στην Ελληνική πραγματικότητα που κάνανε οι Θανάσης Παπαθανασίου και  Μιχάλης Ρέππας στο έργο των Νεοζηλανδών Stephen Sinclair και Anthony McCarten "Ladies Night" του 1987 είναι εξαιρετική.  Το δε παίξιμο των ηθοποιών καινούργιων και παλιών δεν σε αφήνει στιγμή να σταματήσεις να γελάς.
Η παράσταση είναι ένα φάρμακο κατά της κατάθλιψης που μας τριγυρίζει.

Διαγωνισμός: 

Για να κερδίσετε διπλή πρόσκληση για την υπέροχη αυτή παράσταση, για όποια ημέρα θέλετε εκτός από Σάββατο, δηλώστε εδώ τη συμμετοχή σας.

Άνδρες έτοιμοι για όλα

Θέατρο Λαμπέτη
Λεωφ. Αλεξάνδρας 106, Αμπελόκηποι
Τηλ.: 210 6457086
Ημέρες & Ώρες Παραστάσεων: Τετάρτη, Κυριακή 20:00
Πέμπτη, Παρασκευή 21:00
Σάββατο 18:00 (λαϊκή), 21:00
Τιμές εισιτηρίων: από 15€ έως 20€
Κρατήσεις - Αγορά εισιτηρίων: Στο τηλέφωνο 211 1000 365, www.ticket365.gr, www.a-th.gr
Στο ταμείο του Παλλάς, Βουκουρεστίου 5, Citylink

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.