• Ακολουθήστε μας
Φαντασία μου πλανεύτρα
Από Έρωτα

Φαντασία μου πλανεύτρα

Τρίτη 19 Ιουλίου 2016

Θυμάμαι την πρώτη απόπειρα μεταφοράς θεατρικού έργου του Θοδωρή Αθερίδη στη μεγάλη οθόνη, ήταν το "Μια μέλισσα τον Αύγουστο".

Για να πω την αμαρτία μου καθόλου δεν με ενθουσίασε, έτσι όταν μερικούς μήνες νωρίτερα άκουσα πως το "Από Έρωτα" βγαίνει στις αίθουσες είπα θα περιμένω να το δω στο σπίτι. Έτσι κι έγινε.

Πρόκειται για μια εξαιρετική Ελληνική παραγωγή, ο Αθερίδης χρησιμοποιεί ως καμβά την μοναδικής ομορφιάς Πειραϊκή ακτογραμμή, για να δημιουργήσει μια ταινία που πλημμυρίζει τον θεατή με συναισθήματα και μιλά σε πολλά και διαφορετικά επίπεδα στοχεύοντας κατευθείαν στην ψυχή!

Και λίγα λόγια για το στόρι: Ο Αντώνης ετοιμάζεται να παντρευτεί τη Νατάσα, μια Μολδαβή νοσηλεύτρια, όταν δέχεται την ξαφνική επίσκεψη της Άννας. Μιας γυναίκας που υπήρξε ο μεγάλος του έρωτας και τον βάζει τώρα να αναθεωρήσει ολόκληρη τη ζωή του.

Δείτε την!

Από Έρωτα

Eλληνική δραματική κομεντί 2014
Διάρκεια: 90'
Σκηνοθεσία Θοδωρής Αθερίδης
Με τους: Θοδωρής Αθερίδης, Σμαράγδα Καρύδη, Παναγιώτα Βλαντή, Γιάννος Περλέγκας
Δείτε εδώ το trailer

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.