• Ακολουθήστε μας
Φρέσκια Κλασσική Κωμωδία
Ξενοδοχείον ο Παράδεισος
Ελευσινίων 15, Μεταξουργείο
Θέατρο Αργώ

Φρέσκια Κλασσική Κωμωδία

Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

Από 27 Οκτωβρίου 2014 για δεύτερη χρονιά!
Πριν λίγες ημέρες πήρα τη "δύσκολη" απόφαση να πάω στο θέατρο για να παρακολουθήσω κωμωδία. Όχι πως δεν την αγαπώ, όμως η συχνή και επαναλαμβανόμενη κακοποίηση του είδους από πλειάδα πρωταγωνιστών τα τελευταία χρόνια μ' έκαναν ν' αποφεύγω τις ...κακοτοπιές.
Από την άλλη όμως η δηλωμένη αδυναμία μας εδώ στο Red Umbrella για τις νέες θεατρικές προσπάθειες υπήρξε ισχυρό δέλεαρ. Τίτλος της παράστασης "Ξενοδοχείον ο Παράδεισος" και αν σε κάποιους θυμίζει κάτι είναι γιατί μιλάμε για ένα από τα πιο πολυπαιγμένα έργα των Feydeau και Desvallieres.
Κλασική κωμωδία σε τρεις πράξεις που μας μεταφέρει στο Παρίσι, του 19ου αιώνα. Εκεί 2 μεγαλοαστοί γείτονες καταφεύγουν στο κακόφημο «Ξενοδοχείον ο Παράδεισος» για διαφορετικούς λόγους ο καθένας κι ένα θεότρελο γαϊτανάκι ξεκαρδιστικών παρεξηγήσεων ξεκινά...
Μια σειρά από ερμηνείες που ξεχειλίζουν από νεανικό ενθουσιασμό θα σας διασκεδάσουν με τον καλύτερο τρόπο για 2 και πλέον ώρες. Προσωπικά μου θύμισαν όμορφα βράδια που μας είχε χαρίσει το θέατρο της Δευτέρας τις εποχές που η ελληνική τηλεόραση το έβαζε στα σπίτια μας και στις καρδιές μας!
 

Διαγωνισμός: 

Εξασφαλίσαμε για εσας μια διπλή πρόσκληση για την πρεμιέρα της παράστασης στις 27/10/2014. Λάβετε μέρος στην κλήρωση που θα διεξαχθεί την Παρασκευή 24/10/2014 στις 15:00 δηλώνοντας συμμετοχή εδώ!

Ξενοδοχείον ο Παράδεισος

Από 27/10/2014 για δεύτερη χρονιά
Μέχρι 16/12/2014
Θέατρο Αργώ
Ελευσινίων 15, Μεταξουργείο, τηλ: 2105201684
Δευτέρα και Τρίτη στις 21:00
Γενική Είσοδος: 12€
Φοιτητές, Άνέργοι: 8€
Διάρκεια: 120 λεπτά με διάλειμμα

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.