• Ακολουθήστε μας
Φρέσκο και νόστιμο
Λότζα
Κυπρίων Ηρώων 57, Ηλιούπολη

Φρέσκο και νόστιμο

Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016

Δεν φαντάζεται κανείς τι μπορεί να φτιάξει το μεράκι και η ελληνική ευρηματικότητα σ' ένα παλιό καφενείο στην Ηλιούπολη. Όμορφα χρώματα, πλήρης αξιοποίηση του αύλειου χώρου και αισθητικές πινελιές κάνουν τη "Λότζα" ένα μαγαζί που σε τραβά να το επισκεφτείς.

Το μενού σχετικά λιτό στα πλαίσια ενός μοντέρνου ψητοπωλείο στο οποίο θα απολαύσεις το κεμπάπ σου σε μερίδα ή ακόμα και τυλιχτό. Νόστιμες σαλάτες πιο προσεγμένες από αυτές της κλασικής ταβέρνας. Λίγα επιλεγμένα ορεκτικά όπως το νοστιμότατο χαλούμι που δοκιμάσαμε. Συνολικά όλα του τα σουβλάκια πολύ εύγευστα με στεγνή πίτα από καλαμπόκι που κάνει τη διαφορά και πατατούλες κομμένες και τηγανισμένες επί τόπου.

Στο δια ταύτα, πληρώσαμε 40€ για 6 σουβλάκια μια (πολύ χορταστική) μερίδα γιαουρτλού κεμπάπ, μια σαλάτα, ένα χαλούμι, πατάτες, αναψυκτικά και τσικουδιά. Στο τέλος μας κέρασαν και γλυκό κουταλιού.

Εξαιρετικό σέρβις, και συνολικά ένα πακέτο που μας άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις. Ελπίζουμε να πορευθούν έτσι και στο μέλλον!

Λότζα

Κυπρίων Ηρώων 57, Ηλιούπολη
Τηλ:2109950057
Καθημερινά ανοιχτά από τις 18:00

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.