• Ακολουθήστε μας
Φρέσκο-παλαιωμένο
Paleo
Πολυδεύκους 39, Πειραιάς

Φρέσκο-παλαιωμένο

Παρασκευή 22 Απριλίου 2016

Σε μια παλιά αποθήκη σε έναν δρόμο με εργοστάσια και παλιά κτίρια κοντά στο λιμάνι, όπου το GPS τα έπαιξε, βρήκαμε εντέλει το θησαυρό που ψάχναμε. Το Paleo. Ένα καινούργιο wine bar που άνοιξε πρόσφατα. Ο χώρος ψηλοτάβανος μοιάζει σαν αποθήκη, με τοίχους να μοιάζουν με μπετόν και οροφή με μεγάλους γυάλινους φωταγωγούς για να μπαίνει το φως της ημέρας η της νύχτας.

Με το που μπαίνεις αριστερά και δεξιά στους τοίχους επάνω σε τεράστια μεταλλικά ράφια είναι τοποθετημένα άδεια μπουκάλια κρασιού που δείχνουν ότι το κρασί παίζει τον πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτό το χώρο.

Τα τραπέζια απλά, ένας σκελετός με ξύλινη τάβλα, το ίδιο και οι καρέκλες που όμως έχουν όνομα – περιοχές με ονομαστά κρασιά.

Το φαγητό, είναι απλό και έχει συνοδευτικό ρόλο στο κρασί. Κυρίως αλλαντικά και τυριά, ελληνικά και ξένα, και σαλάτες, ενώ έχει και προτάσεις με κρέας, ψάρι, και ζυμαρικά.

Εμείς πήραμε δύο πλατό με τυριά και αλλαντικά τα οποία είχαν ωραία ποικιλία και μέγεθος που πράγματι συντρόφευαν το κρασί μέχρι να αδειάσει το μπουκάλι. Πληρώσαμε 60€

Συνήθως όταν πας σε ένα εστιατόριο «πολύ φρέσκο» φεύγεις λίγο μουδιασμένος. Από το Paleo φύγαμε με την διάθεση σύντομα να ξαναπάμε.

Paleo

Πολυδεύκους 39, Πειραιάς Τηλ. 21 0412 5204
Ώρες: Τρίτη με Σάββατο 6:30–11:30μ.μ
Κυριακή Δευτέρα κλειστά
Τιμές. 20-25€

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.