• Ακολουθήστε μας
Χορταστικό weekend
Σαββατοκύριακο στο ΚΠΙΣΤ
Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Χορταστικό weekend

Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2016

Ένα μοναδικό Σαββατοκύριακο μας περιμένει στο νέο hot spot πολιτισμού και ψυχαγωγίας της πόλης, που δεν είναι άλλο από το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος στο Φάληρο.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ξεναγήσεις, με τους επισκέπτες να μπορούν πλέον να δουν και να μάθουν περισσότερα για τη νέα λυρική σκηνή και την υπερσύγχρονη πλέον Εθνική Βιβλιοθήκη.
Εμείς είχαμε την ευκαιρία για μια περιήγηση στο πρωτοποριακής αρχιτεκτονικής κτιριακό συγκρότημα, στους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους για το κοινό που το περιβάλλουν.

Την Κυριακή, αν έχετε παιδιά ηλικίας 5-10 ετών All you need is...! Ταξίδι στην Pepperland.

Το κίτρινο υποβρύχιο βάζει μπρος τις μηχανές και τα παιδιά αρχίζουν το φανταστικό ταξίδι τους με συνοδεία τα τραγούδια των Beatles. Με κεντρική ιδέα το animation “The Yellow Submarine”, το ταξίδι αυτό με τη μέθοδο του θεατρικού παιχνιδιού σε συνδυασμό με την εικαστική δημιουργία, εισάγει τα παιδιά στο μουσικό σύμπαν των θρυλικών Σκαθαριών και στην ψυχεδελική ποπ αισθητική.

Την ίδια δε ώρα την Κυριακή σε κάποια γωνιά του Πάρκου θα συναντήσετε τους Sleepfish μία μπάντα νέων παιδιών για να σας ψυχαγωγήσει σε unplugged εκτελέσεις τη μουσική που παρουσιάζεται κάθε χρόνο στο φεστιβάλ Schoolwave.

Σαββατοκύριακο στο ΚΠΙΣΤ

Ξεναγήσεις :
Διάρκεια: 90', Αριθμός συμμετεχόντων ανά ξενάγηση: 25 άτομα
Η συμμετοχή πραγματοποιείται με προεγγραφή εδώ
Οι ξεναγήσεις ξεκινούν από την Αγορά.
All you need is...! Ταξίδι στην Pepperland:
Κυριακή 25/9/2016
Σχεδιασμός-Υλοποίηση: Μίνα Καθέρη, ηθοποιός - θεατρολόγος
Διάρκεια εργαστηρίου: 18.00 – 19.30
Sleepfish από το φεστιβάλ Schoolwave
Ελεύθερη είσοδος

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.