• Ακολουθήστε μας
Χρειάζονται Δύο
ΤΟ ΤΡΕΝΟ ΤΟΥ ΤΑΝΓΚΟ
Αγίου Όρους 15, Αθήνα

Χρειάζονται Δύο

Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012

Τάνγκο. Ο χορός από τις φτωχογειτονιές της εργατικής τάξης του Μπουένος Άϊρες και του Μοντεβιδέο, που αντιμετωπίζονταν με προκατάληψη από την αστική τάξη, αφού το συνέδεαν με τον υπόκοσμο. Έφτασε να χαρακτηρίζεται σαν ο πιο ερωτικός χορός αφού χορεύεται από ζευγάρια αγκαλιασμένα πολύ κοντά. Μολονότι η αγκαλιά μπορεί κάποιες στιγμές να χαλαρώνει, κατά κανόνα δεν σπάει ποτέ.
Θα ήθελα πολύ να ξέρω να το χορεύω αν και από ότι λένε "χρειάζονται δύο".
Προς το παρόν, απολαμβάνω εξίσου να παρακολουθώ επαγγελματίες να το χορεύουν, όπως τα μέλη της χορευτικής ομάδας Duende. Η ευκαιρία δίνεται κάθε Τετάρτη, που η ομάδα Duende χορεύει στη μουσική σκηνή Αυλαία με τη συνοδεία του συγκροτήματος Evocacion. Είναι μία παράσταση που σκηνοθετείται με τέτοιο τρόπο, ώστε να μας μεταφέρει στο χώρο όπου γεννήθηκε το τάνγκο.
Μετά από κάθε παράσταση ακολουθεί μιλόνγκα όπου διευκολύνεται ο χορός, ακόμη και μεταξύ αγνώστων.
Οι Duende είναι οι: Μιχάλης Γιασαφάκης, Φιλλίπα Κωνσταντίνου, Δημήτρης Μουσταφέρης, Μαργαρίτα Πανουσοπούλου, Ιωάννης Τζεβελέκης, Συμέλα Τουρατσίδη
Σενάριο - Σκηνοθεσία: Ιωάννης Τζεβελέκης

ΤΟ ΤΡΕΝΟ ΤΟΥ ΤΑΝΓΚΟ

Μουσική σκηνή Αυλαία
Αγίου Όρους 15, Βοτανικός
Τηλ. 2103474074
Ημέρα & Ώρα:
Για όλο το Δεκέμβριο, κάθε Τετάρτη στις 21.30
Τιμή εισιτηρίου: 10€

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.