• Ακολουθήστε μας
Ψεύτικο ή καθώς πρέπει;
COMME IL FAUX BAR
Καρύτση 6, Αθήνα

Ψεύτικο ή καθώς πρέπει;

Κυριακή 23 Ιουνίου 2013

Οι ερωτήσεις είναι δύο.
Γιατί ένα χαριτωμένο μπαρ στο κέντρο χρησιμοποιεί ανορθόγραφα μία γαλλική έκφραση και γιατί έχει σε περίοπτη θέση την Αμέλια Έρχαρτ;
Μία άλλη παράλληλη διαπίστωση είναι, ότι ο κόσμος που ήταν στο Comme Il Faux δεν νοιαζόταν για αυτό και διασκέδαζε αρκετά με την τζαζίστικη μουσική αλλά και με τα ωραία ποτά.
Εκεί στη βόλτα μας, σε αυτό που άλλοτε ήταν το εμπορικό και ηλεκτρολογικό κέντρο της Αθήνας, βρήκαμε λοιπόν αυτό το μπαρ που έπιασε θέση πολύ πρόσφατα στο υπέροχο νεοκλασικό δίπλα από το θέατρο Μουσούρη.
Πέρα από αυτό το ωραίο περιβάλλον, εκείνος που συνέβαλε αρκετά στην ζεστή ατμόσφαιρα ήταν ο μπαρίστας, ο οποίος με οινοπνευματο-εμπνεύσεις και το σιγοντάρισμα του στην ωραία μουσική, μας απογείωσε.
Κατά καιρούς φιλοξενεί διάφορα χάπενινγκ, από djs έως λογοτεχνικές βραδιές, όπως τον περασμένο Απρίλιο.
Η αλήθεια είναι ότι το Comme Il Faux έχει ιδιαίτερο χαρακτήρα, όπως ιδιαίτερη είναι βέβαια και η ορθογραφία του ονόματος του!

COMME IL FAUX BAR

Καρύτση 6, Αθήνα
Τηλ.:2103314004
Ποτά από 6 €

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.