• Ακολουθήστε μας
Όλοι οι καλοί χωράνε
Η ΚΑΛΗ ΠΑΡΕΑ
Ηρώων Πολυτεχνείου 14, Ν. Ερυθραία

Όλοι οι καλοί χωράνε

Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014

Ποια είναι τα πράγματα που θέλει μία παρέα.
Καλή διάθεση έναν όμορφο χώρο, και ωραία μεζεδάκια για να συνοδέψουν το ποτό.
Την διάθεση τη βάλαμε εμείς τα άλλα τα βρήκαμε στην ΚΑΛΗ ΠΑΡΕΑ μια ταβέρνα με φρέσκους θαλασσινούς μεζέδες στην Νέα Ερυθραία. 

Έχει μία ωραία μικρή αυλή αλλά το εσωτερικό της δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο.
Όταν πήγαμε με δυσκολία βρήκαμε τραπέζι στην αυλή, αλλά λόγω της καλήςμας διάθεσης περιμέναμε λίγο και το πρώτο που άδειασε ήταν δικό μας. 
Ο κατάλογος είναι μικρός.  Από ότι καταλάβαμε το μαγαζί δεν έχει μεγάλη ποικιλία ψαριών.  Όμως ότι έχει είναι φρεσκότατο.  Έχει κυρίως ψάρια για τηγάνι και  ένα-δύο μεγαλύτερα για σχάρα ανάλογα με την ημέρα. Εμείς διαλέξαμε τα του τηγανιού και αποδείχτηκε ότι κάναμε σωστή επιλογή.  Τα μπακαλιαράκια και οι κουτσομούρες ήταν τραγανιστά από έξω και ζουμερά από μέσα.  Το ίδιο τα καλαμαράκια .και οι γαρίδες.  Το χταπόδι σχάρας ήταν ωραία ψημένο και μαλακό.  Η πράσινη σαλάτα πλούσια κι οι πατάτες ωραία τηγανισμένες.  Το τσίπουρο συνόδευσε το φαγητό και τη συζήτηση που είχαμε για τις διακοπές.
Η εξυπηρέτηση ήταν καλή και τα φαγητά έρχονταν στην ώρα τους και στο τέλος μας πρόσφεραν χαλβά. 

Για τα παραπάνω πληρώσαμε 22€ το άτομο.Εμείς βρήκαμε αυτό που θέλει η παρέα και περάσαμε ωραία.

Η ΚΑΛΗ ΠΑΡΕΑ

Ηρώων Πολυτεχνείου 14, Ν. Ερυθραία
Τηλ. 210 6252290
Δεύτερα-Σάββατο 13:00 - 23:00
Κυριακή 13:00 - 17:00
Τιμές περίπου 20€ το άτομο

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.