• Ακολουθήστε μας
Όμορφη εποχή
Belle Epoque Athens
Βουλής 34, Αθήνα

Όμορφη εποχή

Τρίτη 17 Μαΐου 2016

Είναι πολύ ελπιδοφόρο να βλέπεις ότι υπάρχουν νέοι άνθρωποι στην Αθήνα που έχουν γούστο και αισθητική. Και που τολμούν να δημιουργούν πρωτοποριακούς χώρους γεμάτους δημιουργία.
Στο κέντρο της Αθήνας ανακαλύψαμε έναν χαρούμενο πολυχώρο με προσωπικότητα, το  Belle Epoque, που αποτελείται από μια vintage μπουτίκ, ένα ταξιδιωτικό βιβλιοπωλείο, μια αίθουσα τσαγιού και μια καταπληκτική αυλή που σε ταξιδεύει σε παλιές εποχές.
Η μπουτίκ θυμίζει μπουντουάρ και έχει πραγματικά vintage ρούχα και αξεσουάρ μοναδικής αισθητικής, το ένα ομορφότερο από το άλλο. Το μικρό ταξιδιωτικό βιβλιοπωλείο έχει μαγική ατμόσφαιρα, που δεν την συναντάς πια στα τεράστια πολυκαταστήματα.
Στο σαλόνι του πανέμορφου νεοκλασικού με τα παλιά έπιπλα ή στην πράσινη αυλή με τα φερ φορζέ μπορείς να απολαύσεις τα τσάι σου με αρωματικά και πραγματικά να απολαύσεις ανέμελες στιγμές. 
Μην διστάσετε να το επισκεφθείτε, η εμπειρία θα σας μείνει αξέχαστη!

Belle Epoque Athens

Βουλής 34, Αθήνα
Τηλ. 210 3239333

Αφορά επίσης: 
Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.