• Ακολουθήστε μας
Όπως λέμε Πελοπόννησος
Η γουρουνοπούλα
Μακρυγιάννη 34 Μοσχάτο

Όπως λέμε Πελοπόννησος

Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2017

Αν αναζητάς την ιδιαιτερότητα της γεύσης ανά την Ελλάδα κι έχεις επισκεφτεί τη Μεσσηνία γνωρίζεις πως η γουρουνοπούλα είναι το χαρακτηριστικό της έδεσμα της .

Είτε στη σούβλα είτε στον φούρνο, το μυστικό της επιτυχίας της είναι το αργό ψήσιμο που φτάνει τις 10 ώρες! Όταν τελειώσει το ψήσιμο το γουρουνόπουλο θα έχει χάσει το μισό περίπου βάρος η γεύση του όμως θα σας μείνει αξέχαστη!

Ανακαλύψαμε ένα εστιατόριο στο Μοσχάτο που συνδυάζει το κλασσικό σουβλατζίδικο με αυτή την ιδιαίτερη γεύση. Δοκιμάστε γουρουνοπούλα σε μερίδα, με το κιλό ή ακόμα και σε τυλιχτό σουβλάκι, και θα καταλάβετε τη διαφορά!

Εμείς παραγγείλαμε 1 κιλό, τηγανητές πατάτες, σαλάτα χωριάτικη, μερικές πιτούλες και τζατζίκι, ενώ ήπιαμε μπύρες. Ο λογαριασμός μόλις που ξεπέρασε τα 30€, ενώ η ποσότητες ήταν υπεραρκετές για 4 άτομα.

Αν βρεθώ ξανά στη γειτονιά θα δοκιμάσω σίγουρα και τα τυλιχτά του σουβλάκια!

Η γουρουνοπούλα

Μακρυγιάννη 34 και Κανάρη 70 Μοσχάτο, τηλ.: 2121057020
Δευτέρα-Πέμπτη: 18:00-24:00
Παρασκευή-Κυριακή: 12:00-24:00

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.