• Ακολουθήστε μας
4711
Live Μουσική Σκηνή "4711"
Αλωπεκής 26, Αθήνα

4711

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

Το όνομα του παραπέμπει σε μια κολόνια η οποία ήταν λιτή και φίνα. Ακριβώς έτσι είναι και ο χώρος του 4711, μια ζεστή και φιλόξενη μουσική σκηνή στο Κολωνάκι.
Σε αυτή τη σκηνή, ο Μιχάλης Εμιρλής καπνίζει την "Πίπα της ειρήνης" με τη Shaya και μας παρασύρουν σε ένα μουσικό σκαμπανέβασμα μεταξύ ελληνικών μπαλάντων και της dance & pop μουσικής.
Το πρόγραμμα αρχίζει με ένα τραγούδι που το ερμηνεύουν και οι δύο μαζί και μετά ο κάθε καλλιτέχνης παρουσιάζει το πρόγραμμα του, με την Shaya να ερμηνεύει ξενόγλωσσα τραγούδια αλλά και δικές της επιτυχίες με γρήγορες εναλλαγές.
Από την άλλη μεριά, ο Μιχάλης Εμιρλής ερμηνεύει κυρίως ελληνικά τραγούδια από διάφορους Έλληνες καλλιτέχνες και τις δικές του επιτυχίες.
Αν και είναι η πρώτη φορά που συνεργάζονται, ο ένας συμπληρώνει τον άλλον και το πρόγραμμα τους είναι πολύ διασκεδαστικό.
Μην το χάσετε γιατί θα χάσετε!

Live Μουσική Σκηνή "4711"

Εμπορικό Κέντρο Λαιμού
Αλωπεκής 26, Κολωνάκι
Κάθε Παρασκευή και Σάββατο
Τηλ. 6936513931
Είσοδος: 10 ευρώ (με ποτό)

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.