• Ακολουθήστε μας
Christmas Party!
Moulin Rouge Christmas Party
Κων/νου Παλαιολόγου 01, Κηφισιά Πολιτείας
The Mandarin

Christmas Party!

Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και η διάθεση μας ανεβαίνει. Για την παραμονή των Χριστουγέννων, σας έχουμε την καλύτερη πρόταση για ρεβεγιόν στην πόλη. Τα πάρτι του Red Umbrella και του gingeRadio τα γνωρίζετε καλά, και όσοι φίλοι μας έχετε έρθει μας στέλνετε μηνύματα για το πότε θα οργανώσουμε ξανά.

Εμείς λοιπόν βάλαμε ξανά την φαντασία μας και σχεδιάσαμε ένα χριστουγεννιάτικο πάρτι με θέμα Moulin Rouge! Ένα πάρτυ που θα ξεπερνά όλα τα προηγούμενα! Σε ένα καταπληκτικό χώρο, στο The Mandarin στην Πολιτεία, μέσα σε ένα καταπράσινο Χριστουγεννιάτικο τοπίο, θα αναπαραστήσουμε το γαλλικό καμπαρέ. Με ηθοποιούς και χορεύτριες θα ταξιδέψουμε στη Γαλλία και θα χορέψουμε μέχρι το πρωί με τους μουσικούς παραγωγούς του gingeRadio, MarioK, Κέλλυ Βαλαμβού & Σπύρο Παπαδάτο.

Φορέστε τα γιορτινά σας και ελάτε να διασκεδάσουμε με την ψυχή μας, σε ένα ανεπανάληπτο βράδυ με finger food, εκπληκτικά ποτά, και την γνωστή εξυπηρέτηση του προσωπικού του The Mandarin που θα μας υποδεχθούν ντυμένοι στο concept του Moulin Rouge.

Για όσους δεν είχαν την τύχη να παραβρεθούν μέχρι σήμερα σε πάρτι μας, σας θυμίζουμε κάποιες σκηνές από το τελευταίο μας με θέμα Orient Express.

Καλά Χριστούγεννα γεμάτα αισιοδοξία και χαρά!

Moulin Rouge Christmas Party

Πέμπτη 24/12/2015
The Mandarin στην Πολιτεία
Κων/νου Παλαιολόγου 01, Κηφισιά Πολιτείας
Τηλ: 210 6201081
Ώρα: 10.30 μ.μ. Είσοδος 5 euro
περιλαμβάνει welcome drink,  finger food
Τιμή ποτού:7€ - Cocktail: 9€

Αφορά επίσης: 
Σημαντικά: 
Party Mood
Dance
Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.