• Ακολουθήστε μας
Cine αλά Ιταλικά
Αφιέρωμα στον Φεντερίκο Φελίνι
Πειραιώς 206, Ταύρος
Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης

Cine αλά Ιταλικά

Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013

Ένα μοναδικό αφιέρωμα θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε οι φίλοι του κινηματογράφου στο Ίδρυμα Κακογιάννη από 18 ως 24 Νοεμβρίου. Αφορμή του τα 20 χρόνια από την απώλεια του Φεντερίκο Φελίνι.
"Ντόλτσε Βίτα", "Βιτελόνι", "Ρόμα" και "Ιουλιέτα των πνευμάτων" είναι μερικά από τα έργα που θα προβληθούν. Ουσιαστικά μιλάμε για μια "ρετροσπεκτίβα" που περιλαμβάνει κάποιες από τις πιο φημισμένες ταινίες του μεγάλου Ιταλού σκηνοθέτη, έκθεση φωτογραφίας και προβολή του ντοκιμαντέρ - πορτρέτο "Le tentazioni del Dottor Antonio".
Η έκθεση φωτογραφίας "8 ½: το ταξίδι του Φελίνι", αποτυπώνει στιγμιότυπα από τη δράση του σκηνοθέτη σε κινηματογραφικά πλατό και παρασκήνια.
Ένα νοσταλγικό αφιέρωμα, ευκαιρία ώστε κάποιοι να θυμηθούμε και άλλοι να γνωρίσετε τη ρεαλιστική, και συνάμα ποιητική, αφηγηματική γραφή του Φελίνι.
 

Αφιέρωμα στον Φεντερίκο Φελίνι

18 - 24 Νοεμβρίου
Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης
Πειραιώς 206, Ταύρος
Tηλ: 2103418579
Είσοδος: 3 ευρώ

Σημαντικά: 
Parking
Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.