• Ακολουθήστε μας
Dancing under the stars
Ballroom and Latin Nights
Αγαθημέρου 1, Ρουφ
Malvazia

Dancing under the stars

Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015

Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότεροι νιώσαμε την ανάγκη να μάθουμε τους "κλασικούς" χορούς όπως βαλς, τανγκό, σάμπα, μάμπο και άλλους πολλούς. Σε αυτό βοήθησαν πολύ και οι σχολές χορού που ξεπήδησαν σε κάθε περιοχή, τα πνευματικά κέντρα των δήμων ακόμα και οι χορευτικές εκπομπές στην τηλεόραση. Μέχρι και τα περιοδικά έδιναν dvd με μαθήματα χορού.
Έτσι πολλοί από εμάς κάτι μάθαμε, έστω και σε πολύ αρχάριο επίπεδο. Αλλά παρόλο που είναι πάρα πολύ ωραίοι οι χοροί έχεις πάντα το πρόβλημα με ποιον να τους χορέψεις και κυρίως που!
Εμείς στο Red Umbrella ανακαλύψαμε το ομορφότερο πάρτι της πόλης, που γίνεται κάθε Τετάρτη, και σας συστήνουμε να πάτε οπωσδήποτε.
Στο Ballroom and Latin Nights στο Malvazia, άνθρωποι όλων των ηλικιών και επιπέδων χορού, χορεύουν κάθε εβδομάδα με απίστευτο κέφι, σε μία ατμοσφαιρική βραδιά. Ο χώρος είναι καταπληκτικός, με μία μεγάλη πίστα χορού, και γυάλινη οροφή ώστε να αισθάνεσαι ότι χορεύεις κάτω από τα αστέρια.
Οι οικοδεσπότες της βραδιάς, η Ευδοκία και ο Διονύσης, εκτός από αριστοτεχνικοί χορευτές είναι πολύ φιλόξενοι και χορεύουν με όλους. Έτσι και αλλιώς όλοι ξεσηκώνονται και τα ζευγάρια συνεχώς εναλλάσσονται, οπότε σίγουρα θα βρείτε παρτενέρ για να χορέψετε.
Εμείς πήγαμε για πρώτη φορά την προηγούμενη Τετάρτη αλλά είναι βέβαιο ότι θα πηγαίνουμε συστηματικά. Και όπως μας είπαν και οι φίλοι που κάναμε εκείνη τη βραδιά, ο χορός είναι για όλους, το μόνο που χρειάζεσαι είναι διάθεση και ψυχή!

Ballroom and Latin Nights

Malvazia
Αγαθημέρου 1, Ρουφ
Οικοδεσπότες: Ευδοκία Βεροπούλου & Διονύσιος Τσαφταρίδης
Τηλέφωνα κρατήσεων:6938735936, 6945064476
Κάθε Τετάρτη από τις 22.30 μέχρι τις 2.00 το βράδυ
Είσοδος: 10€ με ποτό

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.