• Ακολουθήστε μας
Hollywood κάτω από την Ακρόπολη
ALEXANDRE DESPLAT
Ηρώδειο
Ηρώδειο

Hollywood κάτω από την Ακρόπολη

Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2015

Από κινούμενα σχέδια και μάγους μέχρι ταινίες για βασίλισσες και βασιλιάδες αυτό που βοηθάει στην καθήλωση του θεατή και συμβάλλει στην αγωνία του για την επόμενη σκηνή είναι η μουσική επένδυση. Σε αυτό το τομέα μεγάλος μαέστρος είναι ο Alexandre Desplat.
Δεν θα σταθώ στο γενολογικό του δέντρο που έχει Ελληνικές ρίζες αλλά θα σταθώ στις ταινίες που είδαμε την μουσική των οποίων θα παρουσιάζει στο Ηρώδειο. Θα είναι μία μεγάλη συναυλία αφού θα πραγματοποιηθεί με τη συνοδεία της 100μελους Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών.
Γενικότερα έχει γράψει μουσική για πάνω από 100 ταινίες του γαλλικού κινηματογράφου και του Hollywood. Μέχρι που το 2014 έγραψε τη μουσική για το Ξενοδοχείο Grand Budapest και για την οποία πήρε Όσκαρ. Αυτό ήταν ένα από τα πολλά βραβεία που έχει αποκομίσει στην καριέρα του μέχρι τώρα.
Τώρα συνδυάστε την μουσική του Desplat με τη μαγεία που αποπνέει το Ηρώδειο και είστε έτοιμοι για ένα μαγικό ταξίδι στο όνειρο.

ALEXANDRE DESPLAT

Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου
Ηρώδειο
Ώρα 21:00
Τιμές εισιτηρίων 23,00€ - 65,00€ 
Διάρκεια 1:30'

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.