• Ακολουθήστε μας
Ice ice baby
Ζαχαροπλαστείο Σιντριβάνι
Ειρήνης 4 & Μαραθώνος, Ν. Φιλαδέλφεια,

Ice ice baby

Τρίτη 26 Ιουλίου 2016

Όταν σχολιάζοντας τη διεθνή επικαιρότητα έπεσε η ατάκα "Σικάγο γίναμε" μια φίλη πρόσθεσε, "Δεν ξέρω τι γίναμε, άλλα ένα παγωτό Σικάγο το χτύπαγα άνετα τώρα". Έτσι μετά από λίγα λεπτά οδήγησης στη σχετικά άδεια πόλη φτάσαμε Νέα Φιλαδέλφεια!

Το ζαχαροπλαστείο (και εργαστήρι) Σιντριβάνι.κατάφερε να κερδίσει το ενδιαφέρον όλης της παρέας χάρη στις κλασικές (και λαχταριστές) αξίες των προϊόντων που κοσμούν τις βιτρίνες του.

Πέρα από το λαχταριστό Σικάγο και το χλιδάτο Εκμέκ με παγωτό καϊμάκι, την προσοχή μας κέρδισαν οι νουγκατίνες και τα σοκολατένια ποντικάκια που ξύπνησαν μνήμες από τα παιδικά μας χρόνια, τότε που οι θερμίδες μας ήταν άγνωστη έννοια και η βόλτα στο ζαχαροπλαστείο αποτελούσε πρώτης τάξεως καλοκαιρινή έξοδο.

Όλα τα παγωτά γίνονται με πρόβειο γάλα μάθαμε, αυτό όμως που είχαμε ήδη διαπιστώσει ήταν πως, για τέτοιες γεύσεις αξίζει μια βόλτα μέχρι τη Νέα Φιλαδέλφεια!

Ζαχαροπλαστείο Σιντριβάνι

Ειρήνης 4 & Μαραθώνος, Ν. Φιλαδέλφεια, 2102518152

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.