• Ακολουθήστε μας
Indiana αγάπη μου
The Forbidden Tomb
Ελ. Βενιζέλου 11 & Κανάρη, Δάφνη
Secret-Rooms

Indiana αγάπη μου

Τρίτη 19 Μαΐου 2015

Η νέα τάση στην ψυχαγωγία της παρέας λέγετε escape rooms ή κατά το ελληνικότερο δωμάτια απόδρασης, είχαμε μιλήσει γι αυτή όταν βρισκόταν στα ...σπάργανα.

Επειδή είμαστε τύποι του παιχνιδιού επισκεφθήκαμε αρκετά, όχι για δημοσιογραφικού τύπου σκοπούς (άλλωστε ΔΕΝ είμαστε του συναφειού) αλλά για δική μας διασκέδαση. Κάπου περάσαμε καλά κάπου καλύτερα, όμως η αντιγραφή της πεπατημένης μανιέρας με τα ατελείωτα λουκέτα μας κούρασε...

Πριν κάποιες εβδομάδες ένας φίλους μου "σφύριξε" το Secret Rooms, μια ομάδα φίλων που ζει για την περιπέτεια, τη δράση και τις ιστορίες μυστηρίου. Κλείσαμε να πάμε και παίξαμε. Στην αρχή ζοριστήκαμε γιατί είδαμε κάτι το τελείως ξεχωριστό, αυτό όμως μας ιντριγκάρισε ακόμα περισσότερο, έτσι αφήσαμε το χαβαλέ δουλέψαμε σαν δυνατή ομάδα, λύσαμε γρίφους αποκρυπτογραφήσαμε κώδικες και τελικά τα καταφέραμε!!!

Στο τέλος βγήκαμε ενθουσιασμένοι από την εμπειρία, μιλήσαμε με το team του Secret Rooms, μας εξήγησαν πως όλα όσα είδαμε και ζήσαμε ήταν δική τους ιδέα - υλοποίηση και όχι αντιγραφή μιας υφιστάμενης πλατφόρμας. Τους είπαμε για το Red Umbrella και η ιδέα δεν άργησε να πέσει...

Έτσι συνδιοργανώνουμε το 1ο Red Umbrella @ Secret Rooms Contest, την Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015. Η διαδικασία απλή, φτιάχνεις την ομάδα σου, κάνεις online την κράτησή σου και έρχεσαι για να ζήσεις την εμπειρία του απόλυτου παιχνιδιού αγωνίας και περιπέτειας. Όλοι οι φίλοι του Red Umbrella που θα λάβουν μέρος στη διοργάνωση θα έχουν προνομιακή έκπτωση 50%.

Η ομάδα που θα πετύχει τον καλύτερο χρόνο θα έχει την ευκαιρία να είναι η πρώτη που θα παίξει στο ολοκαίνουργιο (under construction) παιχνίδι τρόμου "The Orphan". Σας περιμένουμε!!!

The Forbidden Tomb

Secret-Rooms

Ελ. Βενιζέλου 11 & Κανάρη, Δάφνη, τηλ.2109734861
Ώρες Λειτουργίας 
Δευτέρα-Παρασκευή: 12.00-00.00
Σάββατο-Κυριακή: 09.30–00.00
Διάρκεια παιχνιδιού: 60’
Ομάδες 3-6 ατόμων
Κόστος
3 άτομα 14€ έκαστος
4 άτομα 12€ έκαστος
5 άτομα 10€ έκαστος
6 άτομα 9€ έκαστος
Στα πλαίσια του 1ου Red Umbrella @ Secret Rooms Contest στις 3/6 ισχύει έκπτωση 50% στις αναγραφόμενες τιμές.

Για να παρεις μέρος στο 1ο Red Umbrella @ Secret Rooms Contest, την Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015 κάνε online κράτηση εδώ

Τηλεφωνικές κρατήσεις στο 210-9734861

Αφορά επίσης: 
Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.