• Ακολουθήστε μας
Mάνα τι φαΐ έχει;
Μάνας Κουζίνα-Κουζίνα
Αιόλου 27, Αθήνα

Mάνα τι φαΐ έχει;

Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015

Επιστρέφουμε στο κέντρο για να σας προτείνουμε την όμορφη και καλοστημένη ιδέα δυο φίλων να φτιάξουν ένα μαγαζί στο κέντρο τις πόλης, συγκεκριμένα δίπλα στη Αγία Ειρήνη στην Αιόλου, που να προσφέρει φαγητό της μαμάς.

Προφανώς ασχολήθηκαν περισσότερο με το πως θα το υλοποιήσουν και λιγότερο με το πως θα το ονομάσουν και καλά έκαναν. Έτσι το  "Μάνας Κουζίνα-Κουζίνα" κατάφερε να συνδυάσει τη μαμαδίστικη μαγειρική με ένα χαμηλό επίπεδο τιμών, καλό περιβάλλον και εξυπηρέτηση.

Βιτρίνα με τα προσφερόμενα πιάτα που (καλώς) δεν είναι πάρα πολλά. Την ημέρα που το επισκεφθήκαμε στην τιμή του πιάτου είχε και δώρο την σαλάτα όμως δεν είμαι βέβαιος αν αυτό συμβαίνει πάντα. Αν διψάς και δεν θέλεις ποτά σερβίρουν νεράκι και πέραν του εμφιαλωμένου.

Οι μερίδες έχουν μερικές ιδιαιτερότητες αφού χωρίζονται τιμολογιακά σε, με ή χωρίς κρέας και ένα μεγάλο πιάτο που χωρά περισσότερα καλούδια. Γενικά με τις μερίδες, τις ποσότητες και το τι περιλαμβάνουν, υπάρχει ένα μικρό μπλέξιμο όμως είμαι βέβαιος πως με τον καιρό τα παιδιά θα βρουν την άκρη ώστε να προσεγγίσουν εκτός από τους πιτσιρικάδες και το υπόλοιπους που συχνάζουν στην περιοχή.

Για το τέλος δυο σημαντικά που αξίζει να αναφερθούν. Ναι μπορεί κάποιος να φάει με 5 €, αν φυσικά δεν έχει τις δικές μου ορέξεις, το μαγαζί είναι self service με προσωπικό όμως πρόθυμο για κάθε βοήθεια.

Μάνας Κουζίνα-Κουζίνα

Αιόλου 27, Αθήνα τηλ: 2103252335
Ανοιχτά κάθε μέρα από τις 8 το πρωί ως τα μεσάνυχτα.

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.