• Ακολουθήστε μας
Petit Paris d’ Athenes
Το μικρό Παρίσι των Αθηνών
Αθήνα
Αθήνα

Petit Paris d’ Athenes

Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2015

Paris. Μαγική λέξη που κάνει τη καρδιά κάθε ερωτευμένης / ερωτευμένου να σκιρτάει.
Δυστυχώς δεν θα σας προσφέρουμε εισιτήρια για το Παρίσι αλλά θα σας ενημερώσουμε ότι αυτές τις μέρες πραγματοποιείται το φεστιβάλ «Το μικρό Παρίσι των Αθηνών 2015» (Petit Paris d’ Athenes).

Το φεστιβάλ «μικρό Παρίσι των Αθηνών», φέτος θα διεξαχθεί για τρίτη συνεχόμενη χρονιά. Θεωρείται ένα από τα σημαντικότερα φεστιβάλ της Αθήνας με κοινό και συμμετοχές από όλο τον κόσμο.  Διεξάγεται στο κέντρο - κάτω από την πλατεία Ομονοίας, γύρω από την πλατεία Βάθης και την πλατεία Καραϊσκάκη, ως τον σταθμό Λαρίσης - εκεί όπου οι δρόμοι έχουν γαλλικά ονόματα.

Φέτος, το «Μικρό Παρίσι των Αθηνών 2015» με θέμα Bistrot et Café Culture, θα παρουσιάσει την  καλλιτεχνική δημιουργία όπως αυτή εκδηλώθηκε μέσα σε αυτούς τους μικρούς γεμάτο καπνούς και αλκοόλ χώρους.

Το μικρό Παρίσι των Αθηνών

Αθήνα
εώς 18 Οκτωβρίου 2015
www.athensartnetwork.gr

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.