• Ακολουθήστε μας
Red Umbrella Avant Premiere
Avant Premiere "Μία νύχτα στην Αθήνα"
Ιουλιανού και Γ’ Σεπτεμβρίου, Αθήνα
ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ CAPITOL MALL

Red Umbrella Avant Premiere

Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

Όσοι αγαπάμε αυτή την πόλη, αναζητάμε να γνωρίσουμε τις άγνωστες πτυχές της, τόσο την ημέρα όσο και την νύχτα. Εμείς με τη σημερινή μας πρόταση σας καλούμε να δείτε την Αθήνα μέσα από ένα άλλο πρίσμα, μέσα από μια άλλη ατμόσφαιρα, εντελώς κινηματογραφική!
Με αυτή την διάθεση οργανώσαμε αποκλειστικά για τους φίλους του Red Umbrella, την Avant Premiere της καινούργιας ταινίας του σκηνοθέτη Δημήτρη Αρβανίτη "Μία νύχτα στην Αθήνα".
100 μέλη του Red Umbrella, θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν την ταινία νωρίτερα από όλους και εντελώς δωρεάν, στην προβολή που διοργανώσαμε ειδικά για εσάς, τη Δευτέρα 4 Μαρτίου στον κινηματογράφο Capitol του ΠΟΛΥΧΩΡΟΥ CAPITOL MALL.
Η υπόθεση του έργου διαδραματίζεται ένα βροχερό βράδυ στην πόλη μας (…σίγουρα θα δείτε κόκκινες ομπρέλες), όπου εξελίσσονται 5 παράλληλες ιστορίες με πρωταγωνιστές που δεν θα τους χαρακτηρίζαμε απαραίτητα περιθωριακούς αλλά σίγουρα γεμάτους ιδιαιτερότητες, οι οποίοι βιώνουν καταστάσεις που θα αλλάξουν ριζικά τις ζωές τους.
Η ταινία έχει χιούμορ και συγκίνηση, τρέχει γρήγορα, υποβάλλοντας τον θεατή σ’ ένα ρυθμό που σπάνια συναντάμε σε ελληνική ταινία.
Οι ηθοποιοί που συμμετέχουν στην ταινία είναι εξαιρετικά δημοφιλείς και θα έλεγα αμέτρητοι. Μερικοί μόνο από αυτούς είναι:
Δανδουλάκη Κάτια, Οικονομάκου Αθηνά, Λάγκος Κωνσταντίνος, Γρηγοριάδης Κλέων, Λιβιτσάνου Άντα, Ανδριανού Άννα, Νικολαϊδου Κάτια, Ξιντάρα Ναντίν, Γεωργιάδου Μαρία, Μαρκάτης Μιχάλης, Τρίκας Ορέστης, Λιακόπουλος Δημήτρης, Παπαγιάννης Μάνος, Σαβράνη Κατερίνα, Κρωμμύδας Κώστας, Βαβούρας Τζώνυ και πολλοί άλλοι.
Οι παραπάνω πρωταγωνιστές, ο σκηνοθέτης καθώς και αρκετοί ακόμα συντελεστές της ταινίας, μαζί με πολλούς άλλους ηθοποιούς, πρόκειται να τιμήσουν με την παρουσία τους την Avant Premiere του Red Umbrella.
Μετά το τέλος της προβολής η βραδιά θα συνεχιστεί σε έναν μοναδικό χώρο, το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ (εντός του πολυχώρου), που θα ανοίξει το βράδυ τις πόρτες του ειδικά για εμάς, ώστε να περιηγηθούμε ανάμεσα στα εντυπωσιακά του εκθέματα, συντροφιά με εκλεκτό κρασί και τη μαγευτική θέα της Ακρόπολης και του Λυκαβηττού.
Αν θέλεις να είσαι ένας από τους 100 φίλους του Red Umbrella, που θα έχουν την ευκαιρία να παραβρεθούν πάτα εδώ.
Ελάτε μαζί μας… γιατί οι επίσημοι καλεσμένοι είστε εσείς!

Avant Premiere "Μία νύχτα στην Αθήνα"

Δευτέρα 4 Μαρτίου
Ώρα: 21:00
Κινηματογράφος Capitol
ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ
CAPITOL MALL
Ιουλιανού & Γ’ Σεπτεμβρίου, Αθήνα
Είσοδος μόνο με προσκλήσεις
*Από 7 Μαρτίου στους κινηματογράφους

Αφορά επίσης: 
Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.