• Ακολουθήστε μας
Rock στη δροσιά
Park Festival 2015
Πάρκο Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης Αντώνης Τρίτσης

Rock στη δροσιά

Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015

Είναι τόσο κοντά μας αλλά για πολλούς από εμάς το Πάρκο Τρίτση παραμένει άγνωστο. Λίγα στατιστικά για το πάρκο πριν σας πούμε γιατί θα πρέπει να πάμε εκεί πέρα. Το πάρκο έχει συνολική έκταση περίπου 1.200 στρεμμάτων (ενδεικτικά αναφέρεται ότι το Hyde park στο Λονδίνο έχει έκταση 1.420 στρέμματα ενώ ο Εθνικός Κήπος, στο κέντρο της Αθήνας, μόνο 158 στρέμματα).

Πριν από ένα χρόνο υπό την Αιγίδα του Δήμου Αγίων Αναργύρων και Καματερού, διοργανώθηκε εκεί ένα φεστιβάλ που θέλησε να είναι διαφορετικό από πολλά άλλα αφού δεν υπήρχε καμία επιβάρυνση στο κοινό. Βασικά ήταν μία γιορτή της rock μουσικής που έδειξε πόσο κοντά μπορούν να βρεθούν οι ήχοι και οι άνθρωποι.
Τότε στις 3 μέρες του Φεστιβάλ, εμφανίστηκαν 17 σχήματα.

Φέτος η διάρκεια γίνεται 10 ημέρες με πάνω από 50 συγκροτήματα!
Από τις 19 έως τις 26 Ιουνίου, το Πάρκο Τρίτση θα γεμίσει ελληνικό rock, από σχήματα όπως οι Cyanna, τα Γυμνά Καλώδια, οι Sorrowful Angels αλλά και οι βετεράνοι Τσοπάνα Rave!
Παράλληλα θα υπάρχουν δράσεις και δραστηριότητες για όλες τις ηλικίες.

Park Festival 2015

Μουσικό Φεστιβάλ
Πάρκο Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης Αντώνης Τρίτσης
19 έως τις 26 Ιουνίου
Ώρα έναρξης :18.00
Είσοδος δωρεάν
Δείτε εδω

Αφορά επίσης: 
Σημαντικά: 
+LiveMusic
Rock
+Free
Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.