• Ακολουθήστε μας
Rock (with) me baby!
HARD ROCK CAFE
Φιλελλήνων 18, Αθήνα

Rock (with) me baby!

Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013

Το να καθίσω και να γράψω για ένα παγκόσμιο brand όπως το Hard Rock Café θα μπορούσε να θεωρηθεί κάτι το εντελώς τετριμμένο. Ακόμα κι αν δεν έχετε επισκεφτεί το τριώροφο νεοκλασικό επί της οδού Φιλελλήνων όπου στεγάζεται, είναι γνωστό πως αποτελεί σήμα κατατεθέν των διάσημων γεύσεων της Αμερικάνικης κουζίνας, χωρίς να χάνει την ατμόσφαιρα του στιλάτου ποτάδικου. Παράλληλα ο χώρος διατηρεί τον αυθεντικό rock χαρακτήρα του, φιλοξενώντας προσωπικά αντικείμενα διάσημων σταρ της παγκόσμιας μουσικής σκηνής.
Όμως το Hard Rock Café με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον αποφάσισε να γαλουχήσει την επόμενη γενιά ροκάδων. Γι’ αυτό εστιάζει τις προσπάθειές του στην προσέλκυση της πιτσιρικαρίας. Όχι, δεν μιλάω για δεκαπεντάχρονα αλλά για νήπια! Έτσι εμείς οι γονείς έχουμε τη δυνατότητα να συνδυάσουμε το τερπνόν με το ωφέλιμο.
Κάθε Κυριακή μεσημέρι λοιπόν, η αίθουσα Jimmy Hendrix στον 1ο όροφο μεταμορφώνεται στο πιο ροκ οικογενειακό εστιατόριο. Τα παιδιά διασκεδάζουν χάρη στην γλυκύτατη ανιματέρ που τα απασχολεί δημιουργικά. Οι γονείς χαλαρώνουν και απολαμβάνουν το γεύμα τους, τα παιδικά μενού περιλαμβάνουν φυσικά πιο ήπιες γεύσεις Αμερικάνικης κουζίνας, ακόμα επισημαίνω πως σερβίρονται γρήγορα ικανοποιώντας έτσι τους δύσκολους πελάτες της συντροφιάς.
Τέλος η καλύτερη έκπληξη φτάνει με το λογαριασμό, μιας και τις Κυριακές τα παιδικά μενού είναι δωρεάν! Εμείς για μια τεράστια ποικιλία ορεκτικών Jumbo Combo (την προτείνω ανεπιφύλακτα), σαλάτα, 2 κυρίως πιάτα, 2 παιδικά μενού (με χυμούς) και μπύρες, πληρώσαμε συνολικά 57€. Τέλος θυμίζω πως στην Αμερικάνικη κουζίνα οι μερίδες είναι σχετικά τεράστιες για τα δικά μας ευρωπαϊκά δεδομένα.
Ευκαιρία για Rock (with) me baby λοιπόν!

HARD ROCK CAFE

Φιλελλήνων 18, Σύνταγμα
Τηλ. 2103252758
Κυριακή μεσημέρι με παιδιά

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.