• Ακολουθήστε μας
XXL απόλαυση
Ψαρομεζέδες - Αντωνία
Ισμήνης 36, Τζιτζιφιές

XXL απόλαυση

Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2016

Ο χώρος της νέας λυρικής έγινε γνωστός σε όλους το τελευταίο διάστημα, σήμερα θα σας προτείνουμε μια εξαιρετική περίπτωση ψαροταβέρνας σε αυτή την περιοχή.

Όταν φτάσεις στο κατώφλι της "Αντωνίας" σίγουρα θα εντυπωσιαστείς από τον τεράστιο χώρο. Στη συνέχεια από τον πολύ κόσμο, όχι δεν φιλοξενεί κάποια εκδήλωση, είναι αυτοί που ξέρουν καλά τους λόγους που βρίσκονται εκεί!

Μοναδική εξυπηρέτηση παρά την πολυκοσμία, χώρος που σέβεται στην πράξη τους μη καπνιστές αλλά κατανοεί και τους καπνίζοντες. Ορατή αίσθηση της καθαριότητας. Γευστικότατο φαγητό και πραγματικά γενναίες μερίδες.

Δοκιμάστε οπωσδήποτε τις XXL γαρίδες, μαστορικό τηγάνι και καλές τιμές και στα χοντρά ψάρια. Με 15€ το άτομο τρως αρχοντικά με το πολύ 20€ μερακλίδικα!!!

Ψαρομεζέδες - Αντωνία

Ισμήνης 36, Τζιτζιφιές, τηλ.: 210 9404508
Ανοιχτά από τις 12:00 καθημερινά πλην Δευτέρας

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.