• Ακολουθήστε μας

Συχνές Ερωτήσεις

Πως ξεκίνησε η ιδέα του Red Umbrella ;

Ένα βράδι σε μια συνεστίαση, μια συντροφιά φίλων που αγαπά τη διασκέδαση και (σε πείσμα των καιρών) συνεχίζει να ανακαλύπτει τρόπους ώστε να περνά καλά, αποδέχτηκε την πρόκληση της παρέας κι άρχισε να τους στέλνει με e-mail σύντομες και απλά γραμμένες προτάσεις για πράγματα που έχουν δοκιμάσει και τους συγκίνησαν ή που σκοπεύουν να κάνουν στο σύντομο μέλλον.

Τι είναι το Red Umbrella σήμερα ;

Σήμερα το Red Umbrella έχει καταφέρει να παρέχει στους φίλους του μια πρόταση ψυχαγωγίας σε καθημερινή βάση. Τα μέλη μας διαθέτουν το προνόμιο να λαμβάνουν την πρότασή μας και μέσω email ώστε να είναι πάντα πρώτοι σε ότι συμβαίνει και να μην χάνουν τίποτα από ότι τους αφορά. Παράλληλα μπορούν με εύκολο τρόπο να οργανώνουν τις εξόδους τους προωθώντας τις προτάσεις σε όλη την παρέα.

Τι μου παρέχει το ανανεωμένο site ;

Το ανανεωμένο www.redumbrella.gr δεν είναι πια ο τόπος που απλά κάνεις την εγγραφή σου. Εδώ συγκεντρώσαμε όλες μας τις παλιές και νέες προτάσεις. Δημιουργήσαμε έξυπνα και χρηστικά φίλτρα αναζήτησης. Κατηγοριοποιήσαμε τις προτάσεις μας για να βρίσκεις εύκολα τι υπάρχει εκεί που βρίσκεσαι ή σκοπεύεις να πας. Εντάξαμε σε εύχρηστους διαδραστικούς χάρτες όλες τις ενεργές προτάσεις ώστε να βρίσκεις στο λεπτό τις διαθέσιμες επιλογές που έχεις, ακόμα και με χρήση smartphone ή tablet. Δώσαμε δυνατότητες αμφίδρομης επικοινωνίας, αφού μπορείς πλέον να βαθμολογείς τις προτάσεις και να αφήνεις το δικό σου σχόλιο.

Τι βλέπω στους διαδραστικούς χάρτες και πως λειτουργούν ;

Στους χάρτες θα βρεις όλες τις προτάσεις που ισχύουν, με χαρακτηριστική ανά κατηγορία σήμανση. Εκεί, μ ́ ένα κλικ στο ποντίκι, θα δεις επιπλέον στοιχεία και μ’ άλλο ένα κλικ έχεις ήδη βρεθεί στην πρόταση που σε αφορά.

Γιατί βρίσκω μια πρόταση σε παραπάνω από μια κατηγορίες;

Είναι απλό, μια παιδική παράσταση θα την βρεις είτε ψάχνοντας στις παραστάσεις είτε στο παιδί. Μια δωρεάν συναυλία, στα μουσικά events αλλά και στην κατηγορία free.

Γιατί δεν βρίσκω κάτι (π.χ. μια παράσταση, εστιατόριο) στις προτάσεις σας;

Γιατί πολύ απλά στο Red Umbrella δεν θα βρεις όλες τις δραστηριότητες και εκδηλώσεις που προσφέρονται στην πόλη. Αυτό το κάνουν άλλοι πολύ πετυχημένα εδώ και χρόνια. Επίσης είναι αδύνατο να έχουμε προσωπική γνώμη για όλα!
Εμείς σου προτείνουμε 5 συγκεκριμένα πράγματα κάθε εβδομάδα, ακολούθησε ότι νομίζεις πως σου ταιριάζει και είμαστε σίγουροι πως σύντομα θα γίνεις ένας ή μία από τους πιο φανατικούς μας φίλους...

Γιατί να γίνω μέλος;

Για να λαμβάνεις πρώτος απ’ όλους τις προτάσεις μας στο email σου και να μην χάνεις τίποτα από όσα σε αφορούν. Για να έχεις δικαίωμα συμμετοχής στους διαγωνισμούς που διεξάγουμε αποκλειστικά για τα μέλη μας και τις προσφορές που εξασφαλίζουμε χάρη στη δύναμη που μας παρέχει ή μαζική σας συμμετοχή.

Πως γίνομαι μέλος;

Απλά γράφεις το email σου στην ειδική φόρμα που θα βρεις στο κάτω μέρος τις σελίδας μας. Είναι πανεύκολο και εντελώς δωρεάν!

Πως συμμετέχω στους διαγωνισμούς;

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η εγγραφή σου ως μέλος, με απλή καταχώρηση ενεργού email στο κάτω μέρος της σελίδας μας. Η δήλωση συμμετοχής για κάθε διαγωνισμό είναι πανεύκολη και περιγράφεται στη σελίδα και το email της σχετικής πρότασης.

Τι συμβαίνει με τα προσωπικά μου δεδομένα;

To Red Umbrella σέβεται τα προσωπικά σου δεδομένα και εγγυάται ότι τα δε θα χρησιμοποιηθούν σε καμία περίπτωση για διαφημιστικούς σκοπούς ούτε θα προωθηθούν σε κανέναν άλλον φορέα. Επίσης το Red Umbrella δε συνεργάζεται με καμία διαφημιστική εταιρεία.

Και αν δεν μου αρέσει;

Δεν θέλεις άλλο ν’ απολαμβάνεις τα προνόμια των μελών μας;
Αν, και αυτό μας στεναχωρεί, είναι στο χέρι σου να διακόψεις τη δωρεάν συνδρομή. Αρκεί απλά να πατήσεις Διαγραφή στο κάτω μέρος του email που έλαβες σήμερα. Ελπίζουμε να συνεχίσεις να επισκέπτεσαι δωρεάν και ελεύθερα τις προτάσεις μέσα από τη σελίδα μας όποτε εσύ το επιλέγεις!