• Ακολουθήστε μας
Ο χασάπης ξέρει καλύτερα
BUTCHER SHOP
Περσεφόνης 19, Γκάζι

Ο χασάπης ξέρει καλύτερα

Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013

Παλιά κάθε νοικοκυριό είχε το δικό του χασάπη, ο οποίος πάντοτε περιποιούταν τους πελάτες του και έδινε το καλύτερο, το πιο σιτεμένο, το πιο νόστιμο κρέας.
Κάπως έτσι γίνεται στο BUTCHER SHOP στο Γκάζι. Στον κατάλογο γράφει ότι η προέλευση του κρέατος είναι από συγκεκριμένες φάρμες, ενώ και στις διάφορες κρεατικές προτάσεις σου αναφέρει από πιο μέρος του ζώου είναι το κρέας που θα φας. Πχ. στο γύρο σου λένε ότι είναι χοιρινό ελευθέρας βοσκής με κρέας από το μπούτι και πανσέτα.
Πολλές επιλογές σε όλα τα πιάτα. Αρκετά πρώτα, όπως λουκάνικο από αγριογούρουνο, καβουρμά, σουτζούκι κι άλλα. Σαλάτες με φρεσκοκομμένα υλικά έρχονται σε μεγάλες μερίδες, γενικά όλες οι μερίδες είναι μεγάλες.
Στα κυρίως πιάτα προσφέρει μεγάλη επιλογή από μπιφτέκια, γύρο χοιρινό, της ώρας όπως μπριζόλες, κοτόπουλα και οτιδήποτε βρίσκεις σε μία χασαποταβέρνα με αναβαθμισμένο στυλ. Α!!! και αυτό που έχει γίνει μέτρο για κάθε εστιατόριο. Έχει νόστιμες και καλοτηγανισμένες πατάτες.
Το περιβάλλον είναι ωραίο και εκτείνεται σε διάφορα επίπεδα. Αν φας στο τρίτο επίπεδο μπορείς να κάνεις και γυμναστική πριν και μετά το φαγητό (αστειεύομαι, έχει και ασανσέρ). Ο διάκοσμος σε παραπέμπει σε κρεοπωλείο, με χασαπόχαρτα αντί για τραπεζομάντιλα και μια βιτρίνα που μοιάζει με ψυγείο, από όπου χαζεύεις την κουζίνα.
Οι τιμές του δεν θα έλεγα ότι κινούνται προς την φθηνή μεριά, αλλά με 25€ το άτομο σίγουρα φεύγεις χορτασμένος και ικανοποιημένος.
Αν ήταν καλοκαίρι θα σας πρότεινα την ωραία αυλή του. Τα τραπέζια στο πεζοδρόμιο αξίζουν μόνο για αυτούς που τους αρέσει η παρατζάδα, γιατί η αλήθεια είναι ότι έχει πολύ φασαρία.

BUTCHER SHOP

Περσεφόνης 19, Γκάζι
Tηλ. 2103413440
Λειτουργεί καθημερινά
από 12 το μεσημέρι έως 1.30 το βράδυ
Παρασκευή και Σάββατο έως 2 το βράδυ

Tags: 
Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.