• Ακολουθήστε μας
Μικροί Αρχιτέκτονες
ARKKI Σχολείο αρχιτεκτονικής για παιδιά
Βασ.Σοφίας 9 & Μέρλιν 1, Αθήνα
Ίδρυμα Θεοχαράκη

Μικροί Αρχιτέκτονες

Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016

Το ευρωπαϊκό σχολείο αρχιτεκτονικής για παιδιά που ήρθε στην Ελλάδα και μας παρουσιάζει νέους κύκλους εργαστηρίων για παιδιά ηλικίας από 6 έως 13 ετών. Εκεί η τέχνη συναντά τη φαντασία και δημιουργούν μαζί πρωτότυπες κατασκευές που ενθουσιάζουν μικρούς και μεγάλους.

Το δημιουργικό παιχνίδι βασίζεται στην αρχιτεκτονική στοχεύοντας, στην εξερεύνηση, μέσα από όλες τους τις αισθήσεις, ωστε τα παιδιά να ανακαλύψουν τα ταλέντα και τις κλίσεις τους. Δραστηριότητες για να πειραματιστούν, να σχεδιάζουν αλλά και να δουν το αποτέλεσμα της προσπάθειάς τους. Ένα πρόγραμμα που εστιάζει στην τρισδιάστατη αντίληψη, τη μαθηματική σκέψη και τις δεξιότητες επικοινωνίας.

Η Αρχιτεκτονική δίνει στα παιδιά ερεθίσματα που πηγάζουν από τη φύση αυτής της επιστήμης. Βοηθά στη συγκρότηση της σκέψης ενώ τονώνει φαντασία και δημιουργικότητά!

ARKKI Σχολείο αρχιτεκτονικής για παιδιά

Για παιδιά 6 - 13 ετών
Ίδρυμα Θεοχαράκη
Βασ.Σοφίας 9 & Μέρλιν 1, Αθήνα
Σάββατο ή Κυριακή.
Ημερομηνίες: 10,17 Δεκεμβρίου 14, 21 Ιανουαρίου
Σάββατο, 13.30-15.00
11,18 Δεκεμβρίου 15, 22 Ιανουαρίου
Κυριακή, 12.00-13.30
Κόστος συμμετοχής κάθε κύκλου: 80 €
Πληροφορίες : 2103611206

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.