• Ακολουθήστε μας
Fast Sushi
Hokyo Japaneats
Φανερωμένης 8, Χολαργός

Fast Sushi

Τρίτη 7 Ιουνίου 2016

Δεν θα το έλεγες εστιατόριο που πας για να καθίσεις και να περάσεις την ώρα σου γιατί είναι μικροσκοπικό, και τα τραπέζια και ο τρόπος σερβιρίσματος του παραπέμπουν  φαστφουντάδικο.

Όμως η απόλαυση του φαγητού που σου δίνει είναι μεγάλη.Αν αγαπάτε την Ιαπωνική κουζίνα το Hokyo japaneats είναι το μέρος σας.  Το μενού περιλαμβάνει maki sushi,nigiri, noodles, wakame starter, και άλλα πιάτα της Ιαπωνικής κουζίνας αλλά δεν έχει τίποτα από tempura ή άλλα τηγανιτά.  Τα πιάτα έρχονται σε χάρτινες συσκευασίες τις οποίες αν δεν έχεις τελειώσει το γεύμα σου εκεί τις κλείνεις και τις παίρνεις μαζί σου.

Εμείς όμως σαν καλά παιδιά φάγαμε όλο το φαγητό.Πήραμε Maki sushi τα οποία έρχονται σε μερίδα των οκτώ κομματιών.  Californa -sushi με σουρίμι καβουριού-, tuna crab, και salmon flambe. Επίσης τα nigari που έρχονται σε δύο κομμάτια fish of the day, τόνο, γαρίδα και tamago (ιαπωνική ομελέτα). Τα συνοδέψαμε με shake και στο τέλος μους σοκολάτα με βάση από μπισκότα τζίντζερ που μας είπαν ότ τα φτιάχνουν οι ίδιοι.Ο λογαριασμός ήρθε 40€.Τα «μαγειρευτά» τους φαίνονταν πολύ δελεαστικά.

Hokyo Japaneats

Φανερωμένης 8, Χολαργός
Τηλέφωνο:21 0654 4231
Ώρες: 12:00μ.μ.–12:00π.μ.

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.