• Ακολουθήστε μας
Χώρος με προσωπικότητα
"Nice n easy" bio restaurant
Παπαδιαμάντη 7, Κηφισιά

Χώρος με προσωπικότητα

Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016

Πως θα σας φαίνονταν να τρώτε Ava Gardner, John Lennon, Elizabeth Taylor. Όχι μαζί τους αλλά να "τους τρώτε τους ίδιους". Δεν σας προτείνουμε καννιβαλιστικές τελετές αλλά τα πιάτα του Nice and Easy στην Κηφισιά, τα οποία τα παραγγέλνεις με αυτά τα ονόματα.  Η περιγραφή τους βρίσκεται στον κατάλογο μαζί με τα υλικά, την προέλευση, τις θερμίδες και το εάν περιέχει γλουτένη ή όχι. Χαρακτηρίζονται από αγνά βιολογικά προϊόντα σε παραδοσιακές συνταγές, με υλικά τοπικών παραγωγών και είναι πεντανόστιμα.

Εμείς πήραμε σαλάτα Nice and Easy, τυρόπιτα με μαυροκούκι, φιλέτο τόνου με μαυρομάτικα και τον  Clark Gable, δηλαδή Οσομπούκο από αρνάκι γάλακτος, κόκκινο κρασί και δίκταμο πάνω σε πουρέ φρέσκιας πατάτας. Με συστατικά χωρίς γλουτένη. Τα συνοδέψαμε με δύο ποτήρια κόκκινο κρασί.  Τελειώνοντας πήραμε δυο espresso και ένα γλυκό Ganache.  Πληρώσαμε 77€.

Η θέση του εστιατορίου ιδανική.  Στο κέντρο της Κηφισιάς απέναντι από το διάσημο κινηματογράφο Μπομπονιέρα. Ο εξωτερικός χώρος που καθίσαμε καλά προστατευμένος από τις καιρικές συνθήκες και με την ζεστασιά που πρέπει.
Η εξυπηρέτηση από το προσωπικό φιλική και ανεπιτήδευτη. 

Όλες η συνθήκες για να ευχαριστηθείς το γεύμα σου. Ένας χώρος που έχει πραγματικά προσωπικότητα.

Διαγωνισμός: 

Για τους φίλους μας στο Red Umbrella, το Nice n easy προσφέρει σαν δώρο, ένα γεύμα για δύο αξίας 50€. Συμμετοχή εδώ.

"Nice n easy" bio restaurant

Παπαδιαμάντη 7, Κηφισιά
Τηλ: 21 0808 2014
Καθημερινά  9:00π.μ.–1:00π.μ.

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.