• Ακολουθήστε μας
Ένταση στα άκρα
Αόρατος Επισκέπτης

Ένταση στα άκρα

Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2018

Με πάνω από μισό εκατομμύριο θεατές στην Ισπανία η ταινία αυτή φιγουράρει ως μια από τις πιο επιτυχημένες ισπανικές ταινίες των τελευταίων ετών. Εμείς μόλις προχθές την είδαμε στο Netflix.

Ο "Αόρατος επισκέπτης" το εκπληκτικά δομημένο σενάριο εστιάζει στην ανθρώπινη φύση και τις εκφάνσεις της όταν έχει να αντιμετωπίσει ακραίες καταστάσεις. Καταδεικνύει έτσι τις καταστροφικές συνέπειες που μπορεί συχνά να έχουν αποφάσεις που λαμβάνονται υπό πίεση. Πρόκειται για μια ταινία μυστηρίου που σπάνια πλέον συναντάμε, δεν εστιάζει τον τρόμο και αυτό είναι το γεγονός που την καθιστά σπουδαία.

Ένας επιτυχημένος νεαρός επιχειρηματίας, κατηγορείται για το φόνο της ερωμένης του, καθώς ξύπνησε τραυματισμένος δίπλα στο πτώμα της μέσα στο κλειδωμένο δωμάτιο ενός ξενοδοχείου. Τώρα, μαζί με μια κορυφαία δικηγόρο που έχει προσλάβει, έχουν μόλις τρεις ώρες καιρό για να ανακαλύψουν τι πραγματικά συνέβη...

Αόρατος Επισκέπτης

Contratiempo-The Invisible Guest
Ισπανικό Θρίλερ 2016
Διάρκεια: 106'
Σκηνοθεσία Οριόλ Πάουλο
Με τους: Μάριο Κάσας, Χοσέ Κορονάδο, Μπάρμπαρα Λένι, Άνα Βάγκενερ
Ο Αντριάν Ντόρια

Αφορά επίσης: 
Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.