• Ακολουθήστε μας
Και εγένετο φως!
Καλοκαίρι στο… φως
Πεντέλης 11, Παλ. Φάληρο
Ίδρυμα Ευγενίδου

Και εγένετο φως!

Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015

Γνωρίζετε πως το 2015 είναι το Διεθνές Έτος Φωτός; Εσείς μπορεί όχι, όμως στο Ίδρυμα Ευγενίδου που δίνουν ιδιαίτερη σημασία σε αυτά τα ζητήματα έχουν προετοιμαστεί από καιρό και πλέον παρουσιάζουν  τα μοναδικά διαδραστικά διήμερα με τίτλο "Καλοκαίρι στο… φως".

Εκεί τα παιδιά μαθαίνουν τα βασικά χαρακτηριστικά του φωτός και τις ιδιότητές του! Με πειράματα, παιχνίδια αλλά και κατασκευές ανακαλύπτουν τα στοιχεία που κάνουν το φως τόσο μα τόσο ξεχωριστό για τη ζωή μας. Την επόμενη ημέρα, στην τελετή λήξης, όλοι εσείς, οι γονείς θα παρακολουθήσετε έναν πρωτότυπο διαγωνισμό που τα παιδιά καλούνται να κάνουν ότι ακριβώς θα έκανε και το φως!

Καλοκαίρι στο… φως

Ίδρυμα Ευγενίδου
Πεντέλης 11 Παλ. Φάληρο
Για παιδιά που αποφοίτησαν από την Ε΄ και ΣΤ΄ Δημοτικού και A΄ Γυμνασίου
Ημερομηνίες: 6 - 7, 9 - 10, 13 - 14 & 16 - 17 Ιουλίου.
Ώρα άφιξης: 8:45 π.μ..
Το κόστος ανά παιδί είναι 20€
Δείτε εδώ το πρόγραμμα 
Για τη συμμετοχή στα Διαδραστικά Διήμερα απαραίτητη είναι η δήλωση συμμετοχής στο τηλ. 210 9469681, (Δευτέρα έως Παρασκευή, 9:30 – 16:30)
Για πληροφορίες σχετικά με το περιεχόμενο του προγράμματος, μπορείτε να καλείτε στο τηλ. 210 9469681.

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.