• Ακολουθήστε μας
Stand up comedy
Summer Comedy Party
Πειραιώς 260, Αθήνα

Stand up comedy

Παρασκευή 2 Ιουνίου 2017

Stand up comedy, improv comedy και ό,τι άλλο προκύψει. Μια βραδιά αφιέρωμα στα νέα είδη κωμωδίας, όπου εκπρόσωποι του stand up comedy και του κωμικού αυτοσχεδιασμού συναντιούνται επί σκηνής και δημιουργούν ένα διαδραστικά σατιρικό summer comedy party, γεμάτο με απολαυστικές στιγμές αγνής κωμωδίας και μουσικές νότες.

Στο πρώτο μέρος της παράστασης μεταφερόμαστε σε ένα comedy club από το οποίο θα παρελάσουν μερικοί από τους καλύτερους stand up κωμικούς που έχει να επιδείξει η Ελλάδα.

Στο δεύτερο μέρος τη σκηνή γεμίζει η ομάδα του Κωμικού Μπουμ, που σε συνεργασία με το κοινό δημιουργούν μια αυτοσχεδιαστική παράσταση χωρίς σενάριο, χωρίς πρόβες και χωρίς ντροπή.

Summer Comedy Party

Πειραιώς 260, Κήπος Δ
5 Ιουνίου 2017 στις 22:00
Παίζουν: Λάμπρος Φισφής, Γιώργος Χατζηπαύλου, Δημήτρης Μακαλιάς, Γιάννης Σαρακατσάνης, Βύρωνας Θεοδωρόπουλος, Μιχάλης Μαθιουδάκης, Ζήσης Ρούμπος, Γιώργος Αγγελόπουλος, Αριστοτέλης Ρήγας
Επιμέλεια παράστασης: Λάμπρος Φισφής, Γιώργος Χατζηπαύλου
Τιμές εισιτηρίων
​Κανονικό: 13€
Φοιτητικό: 8€
ΑΜΕΑ: 5€
Ανέργων: 5€

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.