• Ακολουθήστε μας
Γευστικοί Θησαυροί
Μελίρρυτο
Ομήρου 57, Νέα Σμύρνη

Γευστικοί Θησαυροί

Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2016

Στις γιορτές, ένας φίλος μας έφερε σοκολατάκια μέσα σε μια πρωτότυπη συσκευασία.
Τα δοκιμάσαμε μετά από κάποιες ημέρες και ….αυτό ήταν! Βελγική σοκολάτα με καραμέλα και κόκκους αλατιού. Δεν έχω δοκιμάσει ωραιότερα και σας διαβεβαιώνω ότι στο είδος γράφω άνετα διατριβή! 
Ξαφνικά όλες οι σκηνές από ταινίες με θέμα την σοκολάτα (Ανώνυμοι Ρομαντικοί, Chocolat) ζωντάνεψαν, έπρεπε οπωσδήποτε να βρούμε το μαγαζί από όπου ήρθαν!

Η αναζήτηση μας έφτασε στο τέλος της, σε ένα μικρό μαγαζάκι στην πολύβουη Ομήρου της Ν. Σμύρνης.Εκεί δεν θα βρεις μόνο αυτά τα εξαιρετικά σοκολατάκια, που στάθηκαν το άγιο δισκοπότηρο της αναζήτησης μας, αλλά και πολλά προϊόντα από όλη την Ελλάδα.
Βότανα, μπαχαρικά, μέλια, μαρμελάδες, μπισκότα, χειροποίητες μπάρες δημητριακών, σάλτσες και πολλά άλλα, σπάνια ή όχι, βρίσκονται στα ράφια του.

Αν τα συνδυάσεις δε με κάποιο από τα όμορφα κουτιά που διαθέτει, δημιουργείς μια σύνθεση δώρου υψηλού γούστου.

Ένα μοναδικό μαγαζάκι με γευστικούς θησαυρούς, σε πολύ καλές τιμές (το σακουλάκι με τα σοκολατάκια έχει μόνο 6€) με νέους ανθρώπους στην εξυπηρέτηση που είναι πάντα διαθέσιμοι να στα εξηγήσουν όλα.

Διαγωνισμός: 

Εμεις θα σας προσφέρουμε δώρο, ένα μικρό δείγμα από τα καλούδια αυτού του όμορφου μαγαζιού. Θα περιλαμβάνονται βέβαια και τα σοκολατάκια! Συμμετοχή εδώ.

Μελίρρυτο

Ομήρου 57, Νέα Σμύρνη
Τηλ. 210 9370434
Ανοιχτό ώρες καταστημάτων

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.