• Ακολουθήστε μας
Γιατί η Εύη ξέρει!
Το Ταβερνάκι της Εύης
Παλ. Πατρών Γερμανού 5 και Χαλκίδος, Νίκαια

Γιατί η Εύη ξέρει!

Τετάρτη 6 Απριλίου 2016

Το δύσκολο είναι να το ανακαλύψεις, το ακόμα πιο δύσκολο, να φτάσεις ακολουθώντας τις οδηγίες του όποιου πλοηγού. Όχι πως είναι κάτι το ζόρικο όμως αυτά τα "εργαλεία" αν δουν πεζόδρομο σαν την Παλ. Πατρών Γερμανού στη Νίκαια κάτι παθαίνουν...

Στα ουσιαστικά τώρα, το "Ταβερνάκι της Εύης" είναι ένα διαμαντάκι για τους καλοφαγάδες, λειτουργεί Πέμπτη ως Κυριακή και προσφέρει έναν περιορισμένο αριθμό πιάτων υψηλής γευστικής αξίας.

Πήραμε μπριζόλα βουβαλίσια, ρεβίθια στο πήλινο με σύγκλινο, μοσχάρι με λαχανικά σουτζουκάκια και μπιφτέκια, από ορεκτικά πατατούλες τηγανητές, μοσχαρίσιο λουκάνικο, φάβα και σαλάτα πολίτικη. Ήπιαμε ροζέ κρασάκι χύμα, αρκετά καλό, και αναψυκτικά.

Οι κριτικές της παρέας ήταν καλές για όλα τα πιάτα, αυτό δεν συμβαίνει συχνά, πληρώσαμε 13€ κατ' άτομο. Στο τέλος μας κέρασαν ένα ολόφρεσκο μωσαϊκό και γλυκά κουταλιού. Χώρος λιτός αλλά γουστόζικος, εξυπηρέτηση άρτια. Παρασκευή και Σάββατο έχει και ζωντανή μουσική.

Να πάτε!

Το Ταβερνάκι της Εύης

Παλ. Πατρών Γερμανού 5 και Χαλκίδος, Νίκαια, τηλ:.2104933285
Ανοιχτά Πέμπτη ως Κυριακή
(Κυριακή μόνο μεσημέρι)

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.