• Ακολουθήστε μας
Υπερωκεάνιο γεύσης
ΥΠΕΡΩΚΕΑΝΕΙΟ
Μ. Χατζηκυριάκου 48, Πειραιά

Υπερωκεάνιο γεύσης

Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015

Πολλές φορές ακούς ή διαβάζεις για ένα εστιατόριο, λες ότι θα πας και όλο το ξεχνάς.  Ένα βράδυ πηγαίνοντας για Φρεατίδα, θυμήθηκα το Υπερωκεάνιο και άλλαξα πορεία. 

Ο χώρος, δεν είναι τίποτα σπουδαίο, σαν παλιά ψαροταβέρνα. Εμείς καθίσαμε έξω που είναι κλεισμένο με νάιλον, όπου παρόλο το κρύο και τη βροχή ήταν ζεστά με τις μεγάλες σόμπες.  Πάντως τίποτα στο χώρο, δεν σε προδιαθέτει για τα ψαγμένο κατάλογο και τις Gourmet προτάσεις.
Εμείς πήραμε σαλάτα με ρόκα, ντοματίνια και κάπαρη, ωραία και φρεσκοκομμένη. Μύδια τηγανητά όπως Θεσσαλονίκη, έρχονται με συνοδεία ενός σκορδάτου γιαουρτένιου ντιπ. Συνεχίσαμε με σουπιές με σάλτσα ταχινιού. Καταπληκτικό πιάτο, με τη σουπιά να είναι ζουμερή, και το ταχίνι να είναι διακριτικό.  Ο συνδυασμός να είναι πολύ εύγευστος. Τέλος  κριθαρώτο με θαλασσινά που ήταν μελωμένο και ελαφρύ, με ένα ελαφρύ άρωμα ούζου να το διαφοροποιεί. Ήπιαμε τσίπουρο δικό τους που ακόμα και αυτό ήταν εύγευστο, όχι όπως σε άλλες ταβέρνες που νομίζεις ότι πίνεις οινόπνευμα για εντριβές.
Η εξυπηρέτηση ήταν ταχύτατη, με χιούμορ και πολύ φιλική.  Στο τέλος μας κέρασαν δύο κανταΐφι και παγωτό καϊμάκι που είναι χειροποίητο. Για όλα τα παραπάνω πληρώσαμε για 3 άτομα 46€.

Τώρα που το βρήκαμε σίγουρα θα ξαναπάμε.  Τέτοιο ταξίδι στην γεύση μόνο με το υπερωκεάνιο μπορείς να κάνεις!

ΥΠΕΡΩΚΕΑΝΕΙΟ

Μ. Χατζηκυριάκου 48, Πειραιά
Τηλ.  2104180030
Καθημερινά από 12 το μεσημέρι έως 12 το βράδυ

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.